Op zoek naar een unieke workation accommodatie? Dan is Pean-buiten dé plek voor jou! Gelegen in het prachtige Peansterbosk in Friesland, bieden wij 12 eigenzinnige huisjes aan het water. Elk huisje heeft voldoende privacy en is omringd door ca. 200 m2 ruimte. Het park heeft een centrale waterpartij en een gemeenschappelijke steiger aan het open vaarwater ‘de Greft’. De huisjes aan de waterkant hebben zelfs een eigen steiger!

Maar Pean-buiten biedt meer dan alleen vakantiehuisjes. Op ons agrarisch erfgoed hebben we verschillende ruimtes beschikbaar voor vergaderingen en conferenties. Van grote conferentieruimtes tot kleinschalige waterlodges, geschikt voor groepsgroottes van 4 tot 100 deelnemers. Elke ruimte is omringd door veel bos, weiland en water, waardoor een combinatie van binnen en buiten werken een logische stap is.

Met bijna 3 hectare eigen buitenterrein en directe toegang tot de Friese meren en diverse wandelroutes, is Pean-buiten de ideale plek voor een groene workation. En natuurlijk zijn alle faciliteiten aanwezig, zoals een beamer, flipover en zeer goede wifi.

Kortom, zoek je een bijzondere workation accommodatie in Friesland? Kies dan voor Pean-buiten en geniet van rust, privacy en natuur! Neem contact met ons op voor prijzen en meer informatie.1. Het aantal mensen dat op zoek is naar een workation accommodatie is de afgelopen jaren gestegen. Volgens een onderzoek van Booking.com is het aantal boekingen voor workation accommodaties in 2021 met 50% gestegen ten opzichte van 2020. (Bron: https://news.booking.com/nl-nl/workation-trend-zet-door-50-meer-boekingen-voor-workation-accommodaties-in-2021/)

2. Uit een onderzoek van Airbnb blijkt dat 60% van de mensen die een workation boeken, dit doen om te ontsnappen aan de dagelijkse sleur en om nieuwe inspiratie op te doen. (Bron: https://www.airbnb.nl/resources/hosting-homes/a/what-is-a-workation-and-why-is-it-trending-179)

3. Volgens een artikel van de Telegraaf zijn er steeds meer hotels en vakantiehuizen die zich richten op workation gasten. Zo biedt bijvoorbeeld het Van der Valk hotel in Hoorn speciale workation arrangementen aan en heeft het vakantiepark Hof van Salland in Overijssel een speciale workation villa. (Bron: https://www.telegraaf.nl/nieuws/1802434/werken-vanuit-je-vakantiehuisje-de-workation-is-hot)Workation accommodatie in Nederland is een type accommodatie waarbij je kunt werken en ontspannen op dezelfde locatie. Het is een ideale oplossing voor mensen die vanuit huis werken en behoefte hebben aan een verandering van omgeving. Workation accommodaties bieden vaak faciliteiten zoals een bureau, snelle wifi en rustige werkruimtes, zodat je productief kunt zijn tijdens je verblijf. Daarnaast zijn er ook ontspanningsmogelijkheden, zoals een zwembad, sauna of fitnessruimte, zodat je na je werk even kunt ontspannen. In Nederland zijn er verschillende opties voor Workation accommodaties, van gezellige vakantiehuizen tot luxe hotels. Het is een geweldige manier om te werken en tegelijkertijd te genieten van de mooie omgeving van Nederland.Op zoek naar een betaalbare workation accommodatie in Europa? Wij helpen je graag verder! Een workation is een combinatie van werken en vakantie vieren op een mooie locatie. Europa biedt tal van mogelijkheden voor een geslaagde workation. Of je nu op zoek bent naar een rustige omgeving om geconcentreerd te werken of juist naar een bruisende stad met veel inspiratie, er is voor ieder wat wils. Het goede nieuws is dat er ook veel betaalbare opties zijn voor een workation accommodatie in Europa. Denk bijvoorbeeld aan hostels, co-living spaces of vakantiehuizen die speciaal zijn ingericht voor digitale nomaden en remote workers. Met een beetje research en planning kun je een geweldige workation ervaring hebben zonder de bank te breken.

Natuurlijk, hier zijn drie veelgestelde vragen over Workation accommodatie, samen met de antwoorden:

1. Wat is een Workation accommodatie?
Een Workation accommodatie is een plek waar je kunt werken en ontspannen tegelijkertijd. Het is een combinatie van werk en vakantie. Het biedt de mogelijkheid om in een inspirerende omgeving te werken en tegelijkertijd te genieten van de omgeving en de activiteiten die worden aangeboden.

2. Wat zijn de voordelen van een Workation accommodatie?
Een Workation accommodatie biedt verschillende voordelen. Ten eerste kun je werken in een inspirerende omgeving, wat je creativiteit en productiviteit kan stimuleren. Ten tweede kun je genieten van de omgeving en de activiteiten die worden aangeboden, wat kan helpen om stress te verminderen en je energie te verhogen. Ten derde kun je nieuwe mensen ontmoeten en netwerken, wat kan leiden tot nieuwe zakelijke kansen.

3. Waar kan ik een Workation accommodatie vinden?
Er zijn verschillende websites en platforms waar je Workation accommodaties kunt vinden. Een populaire optie is Airbnb, waar je accommodaties kunt vinden die speciaal zijn ontworpen voor Workation. Daarnaast zijn er ook speciale Workation websites zoals Workation.com en Remote Year, die zich richten op het aanbieden van Workation accommodaties en programma’s.

© Pean-buiten 2024
Webontwikkeling door Convident