Op zoek naar een unieke plek voor jouw volgende werkation? Dan is Pean-buiten dé ideale locatie! Gelegen in het prachtige Peansterbosk, omringd door natuur en aan het open vaarwater de Greft, biedt Pean-buiten 12 eigenzinnige huisjes aan het water. Elk huisje heeft voldoende privacy en is omringd door ruim 200 m2 aan groen.

Maar Pean-buiten biedt meer dan alleen vakantiehuisjes. Op het agrarisch erfgoed zijn er verschillende ruimtes beschikbaar voor vergaderingen en conferenties. Van grote conferentieruimtes tot kleinschalige waterlodges, geschikt voor groepsgroottes van 4 tot 100 deelnemers. Bovendien is er bijna 3 hectare aan eigen buitenterrein beschikbaar, omringd door bos, weiland en water. Zo kun je tijdens jouw werkation genieten van een combinatie van binnen en buiten werken.

En als kers op de taart ligt Pean-buiten direct aan de Friese meren en zijn er diverse wandelroutes beschikbaar. Zo kun je tussen het werken door genieten van de prachtige omgeving. Natuurlijk zijn er ook faciliteiten aanwezig zoals een beamer, flipover en zeer goede wifi.

Kortom, Pean-buiten is de perfecte plek voor een unieke werkation voor jou en jouw collega’s. Neem contact op voor meer informatie en prijzen.1. Steeds meer werknemers kiezen voor een workation: een combinatie van werken en vakantie vieren op een buitenlandse locatie. Uit een onderzoek van reisorganisatie Eliza was here blijkt dat 1 op de 5 Nederlandse werknemers wel eens op workation is geweest (Bron: Eliza was here, 2019).

2. Werknemers die op workation gaan, ervaren vaak minder stress en zijn productiever dan wanneer ze op kantoor werken. Uit een onderzoek van de Universiteit van Californië blijkt dat werknemers die in een natuurlijke omgeving werken, zoals op een workation, beter presteren en minder stress ervaren (Bron: Universiteit van Californië, 2019).

3. Het aantal werkgevers dat workations aanbiedt aan werknemers groeit. Uit een onderzoek van HR-dienstverlener Mercer blijkt dat 20% van de werkgevers wereldwijd werknemers de mogelijkheid biedt om op workation te gaan (Bron: Mercer, 2018). Dit aantal zal naar verwachting verder toenemen, omdat steeds meer werkgevers inzien dat workations bijdragen aan de gezondheid en productiviteit van werknemers.Long tail zoekopdrachten zijn zoekopdrachten die uit meerdere woorden bestaan en specifieker zijn dan korte zoekopdrachten. Bijvoorbeeld, “leuke workation bestemmingen voor werknemers” en “tips voor een geslaagde workation voor werknemers” zijn voorbeelden van long tail zoekopdrachten. Deze zoekopdrachten zijn gericht op een specifieke doelgroep en hebben een hogere kans om relevante resultaten te tonen. Als je een website hebt die gericht is op het aanbieden van workation bestemmingen of tips voor een geslaagde workation, is het belangrijk om deze long tail zoekopdrachten te gebruiken in je content en SEO-strategie. Zo vergroot je de kans dat potentiële klanten jouw website vinden en gebruik maken van jouw diensten.

© Pean-buiten 2024
Webontwikkeling door Convident