Op zoek naar een unieke locatie voor jouw workation? Dan is Pean-buiten dé plek voor jou! Gelegen in het prachtige Peansterbosk in Friesland, bieden wij 12 eigenzinnige huisjes aan het water waar je in alle rust kunt werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Onze huisjes bieden voldoende privacy en zijn omringd door groen. Je kunt hier genieten van de rust en de natuur, terwijl je toch binnen een minuut aan het water staat waar het bruist van de watersportactiviteiten. De huisjes die direct aan het water liggen, hebben zelfs een eigen steiger.

Naast de huisjes bieden wij ook verschillende ruimtes op ons agrarisch erfgoed, geschikt voor diverse groepsgroottes. Zo kun je hier groen vergaderen en genieten van de rust en ruimte om je heen. Combineer binnen en buiten werken en maak gebruik van ons bijna 3 hectare eigen buitenterrein en diverse wandelroutes.

Onze faciliteiten zijn gericht op jouw comfort en gemak, met onder andere een beamer, flipover en zeer goede wifi. De prijzen zijn in overleg en we denken graag met je mee om jouw workation tot een succes te maken. Kies voor Pean-buiten en werk aan jouw persoonlijke ontwikkeling in een unieke en inspirerende omgeving.1. Steeds meer mensen kiezen voor een workation om aan hun persoonlijke ontwikkeling te werken. Uit onderzoek van Booking.com blijkt dat 25% van de reizigers wereldwijd van plan is om in 2021 een workation te boeken. (Bron: https://globalnews.booking.com/bookingcom-reveals-the-top-travel-trends-for-2021/)

2. Een workation kan bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van werknemers. Uit een onderzoek van de Universiteit van Gent blijkt dat werknemers die regelmatig op workation gaan, meer tevreden zijn over hun werk en beter presteren dan werknemers die dit niet doen. (Bron: https://www.hrsquare.be/nl/nieuws/workation-goed-voor-werknemer-en-werkgever)

3. Tijdens een workation wordt er niet alleen gewerkt, maar ook tijd besteed aan persoonlijke ontwikkeling. Zo biedt het bedrijf Remote Year workation-programma’s aan waarbij deelnemers naast hun werk ook de mogelijkheid krijgen om workshops en trainingen te volgen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. (Bron: https://remoteyear.com/workations)Long tail zoekopdrachten zijn zoekopdrachten die uit meerdere woorden bestaan en specifieker zijn dan korte zoekopdrachten. In plaats van bijvoorbeeld alleen te zoeken op “retraite”, voegen mensen steeds vaker extra woorden toe om hun zoekopdracht te verfijnen. Dit kan bijvoorbeeld zijn “workation persoonlijke ontwikkeling retraite” of “workation persoonlijke ontwikkeling buitenland”. Door deze specifiekere zoekopdrachten te gebruiken, krijgen mensen zoekresultaten die beter aansluiten bij hun behoeften. Als assistent die teksten schrijft voor websites is het daarom belangrijk om ook rekening te houden met long tail zoekopdrachten en deze te verwerken in de content van de website.

© Pean-buiten 2024
Webontwikkeling door Convident