Bijzondere plek voor bijeenkomsten

Bij Pean-buiten kun je ongestoord samenzijn. Waterlodge Goudûle biedt overdag ruimte aan 14-16 personen voor overleg, vergaderingen of workshops. Wil je langer dan een dag blijven, dan bieden de omliggende 6-persoons huisjes Waterlodge Ljip en Waterlodge Skries de benodigde slaapplaatsen. Wil je niet zelf voor de catering zorgen, laat je dan verwennen door onze keuken, die garant voor een overheerlijke maaltijd.

Cateringmogelijkheden

Met uw bedrijf of organisatie erop uit?

Dat kan bij Pean-buiten. We hebben niet alleen een fantastisch assortiment aan ontspanningsactiviteiten maar ook keuze uit verschillende typen huisjes om in te verblijven. Vijf van deze huisjes staan letterlijk aan de prachtige waterkant. De andere staan iets meer in het bos. Ze zijn alle stijlvol ingericht en geschikt voor groepen van 4 tot 6 personen. Kies een van de elf andere huisjes van Pean-buiten.

Grotere groep?
Wil je met meer dan 16 mensen kunnen samenzijn, dan bieden de grotere groepsaccommodaties Berch (max. 25) en Jister (max. 50) bij Pean uitkomst. Informeer naar beschikbare data.

Even een slag om

Na het geconcentreerde of emotionele werk is het natuurlijk heerlijk om even een frisse neus te halen. In het Fries zeggen we dan wel: ‘Efkes in slach om’. Een korte wandeling door Pean-buiten of misschien wel een klein vaartochtje. Of stap even op de fiets. Die kan Pean voor je reserveren.

Een halve dag wat anders doen?

Duurt je verblijf wat langer, dan wil je misschien wel een halve of hele dag wat anders ondernemen met elkaar. Bij mooi weer huur je dan een valk of sloep. Met puzzeltocht op het water, is er direct nog meer actie en betrokkenheid.

Bij minder mooi weer hebben wij ook mogelijkheden. Als het nog een keer echt wil winteren, kun je vanaf Pean-buiten zo gaan schaatsen.  En anders ga je naar de ijsbaan in Leeuwarden of Heerenveen. Of maak er een culturele middag van naar een van de elf steden of een museum in Friesland.

© Pean-buiten 2023
Webontwikkeling door Convident