Trouwen

De waterlodges zijn heel geschikt om na je bruiloft te blijven overnachten bij Pean. De Jister, de grote groepsaccommodatie bij Pean heeft alle faciliteiten voor een onvergetelijke bruiloft. Geschikt voor groepen tot 120 personen, met diner en feest. Ook de trouwceremonie kan bij Pean.  Zo heb jij een unieke bruiloft op je eigen privéterrein. Aansluitend zoek je je waterlodge op. Ook voor je gasten kun je meerdere waterlodges bijhuren of een slaapplaats regelen in de grote accommodatie.

Je bruiloft moet natuurlijk jullie dag zijn! Wij denken graag mee om een programma te maken dat bij jullie past. We kunnen een volledig verzorgde dag aanbieden maar je kunt ook zelf dingen organiseren. Alles is mogelijk wat binnen jullie budget past.

Een bruiloft bij Pean is vaak een combinatie van een mooie ceremonie en een diner. Een knallend feest en/of een combi met leuke buitenactiviteiten van zeilen tot fierljeppen of een potje kubb. Met heel verschillende activiteiten kunnen we samen een geweldig programma op maat bieden.

Informeer naar de mogelijkheden

 

© Pean-buiten 2023
Webontwikkeling door Convident