Duurzaamheid

Duurzaamheid

Op zoek naar een unieke vakantiebestemming? Dan is Pean-buiten dé plek voor jou! Gelegen in het prachtige Peansterbosk in Friesland, bieden wij 12 eigenzinnige huisjes aan het water. Hier geniet je van rust, privacy en een prachtig uitzicht op het open vaarwater en natuurgebied de Alde Feanen. En dat alles zonder geparkeerde auto’s naast je huisje.

Maar Pean-buiten is meer dan alleen een vakantiebestemming. Ook voor groene vergaderingen ben je bij ons aan het juiste adres. Ons agrarisch erfgoed biedt verschillende ruimtes, van grote conferentieruimtes tot kleinschalige waterlodges. Elke ruimte is omringd door veel groen en water, waardoor een combinatie van binnen en buiten werken een logische stap is.

Onze ruimtes zijn geschikt voor groepen van 4 tot 100 deelnemers en variëren in grootte van 12 m2 tot 200 m2. Daarnaast beschikken we over bijna 3 hectare eigen buitenterrein en zijn we direct gelegen aan de Friese meren. Ook zijn er diverse wandelroutes in de omgeving te vinden. En natuurlijk zijn alle benodigde faciliteiten aanwezig, zoals een beamer, flipover en zeer goede wifi.

Kortom, bij Pean-buiten geniet je van een duurzame reisvoorbereiding en een unieke ervaring in de prachtige natuur van Friesland. Neem contact met ons op voor meer informatie en prijzen.1. Uit onderzoek van Booking.com blijkt dat 72% van de reizigers wereldwijd van mening is dat mensen meer verantwoordelijkheid moeten nemen om duurzaam te reizen. Bron: Booking.com (2020).
2. Volgens de Wereld Toerisme Organisatie (UNWTO) is toerisme verantwoordelijk voor ongeveer 5% van de wereldwijde CO2-uitstoot. Bron: UNWTO (2019).
3. Een studie van de Universiteit van Surrey toonde aan dat het verminderen van vleesconsumptie tijdens het reizen kan bijdragen aan een aanzienlijke vermindering van de CO2-voetafdruk van een reis. Bron: University of Surrey (2019).Duurzame reisvoorbereiding tips zijn suggesties en adviezen die reizigers kunnen volgen om hun reis zo milieuvriendelijk mogelijk te maken. Dit kan bijvoorbeeld door het verminderen van de hoeveelheid afval die wordt geproduceerd, het verminderen van de CO2-uitstoot door het kiezen van duurzame vervoersmiddelen en het ondersteunen van lokale gemeenschappen en bedrijven. Enkele voorbeelden van duurzame reisvoorbereiding tips zijn het gebruik van herbruikbare waterflessen en boodschappentassen, het kiezen van accommodaties die gebruik maken van duurzame energiebronnen en het vermijden van wegwerpplastic. Door deze tips te volgen, kunnen reizigers bijdragen aan het behoud van de natuur en het verminderen van de impact van toerisme op het milieu.Duurzame reisvoorbereiding checklist is een term die verwijst naar een lijst met duurzame maatregelen die je kunt nemen bij het plannen van je reis. Het doel van deze checklist is om reizigers bewust te maken van de impact die hun reis kan hebben op het milieu en om hen te helpen bij het nemen van duurzame beslissingen.

De duurzame reisvoorbereiding checklist kan verschillende items bevatten, zoals het kiezen van een duurzame accommodatie, het verminderen van afval door het gebruik van herbruikbare flessen en tassen, het verminderen van de CO2-uitstoot door het kiezen van een milieuvriendelijk vervoermiddel en het respecteren van de lokale cultuur en tradities.

Door het volgen van deze checklist kun je als reiziger bijdragen aan het verminderen van de negatieve impact van toerisme op het milieu en de lokale gemeenschappen. Het is belangrijk om te onthouden dat duurzaam reizen niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor de lokale economie en cultuur.

Duurzaamheid

Duurzaamheid

Duurzaamheid

© Pean-buiten 2024
Webontwikkeling door Convident