Afgelopen weekend brachten gasten hun eerste vakantie door in Friesland, en ze namen hun trouwe viervoeter mee om het avontuur te delen. Ze verbleven in het mooie vakantiehuis ‘Skries’, waar de hond zijn neus in de grond kon steken en vrij kon rondrennen bij de ruime uitlaatstrook.

Het was de eerste keer dat hun stadse hond echt de kans kreeg om los te gaan in de natuur, en hij genoot met volle teugen. Hij snuffelde aan alles wat hij tegenkwam en ging enthousiast op ontdekkingsreis. Hij was helemaal in zijn element en wroette zelfs met zijn neus in de grond op zoek naar interessante geurtjes. Dit gedrag hadden ze nog nooit eerder gezien.

De gasten vertelden dat het een zeer geslaagde vakantie was hierdoor, en ze kunnen Friesland van harte aanbevelen aan andere hondenliefhebbers. ‘Het is een prachtige streek met veel mooie plekken om te wandelen en te genieten van de natuur. En met een vakantiehuis heb je de perfecte uitvalsbasis om met je viervoeter te verkennen.’

‘Al met al was het een fantastische ervaring en we kijken uit naar onze volgende vakantie met onze trouwe hond. Friesland, we komen zeker terug!’ Aldus onze gasten.

© Pean-buiten 2024
Webontwikkeling door Convident