De ultieme natuurbeleving

Wij houden ervan dat de natuur ‘een beetje haar eigen gang gaat’

Rust en ruimte

De huisjes aan het water van Pean-buiten bieden dat allemaal

Ideale watersportlocatie

Voor de echte watersportbeleving ga je naar Pean-buiten

Vakantie aan het water

Vanuit een huisje aan het water geniet je van de rust en ruimte die de locatie van Pean-buiten met zich meebrengt. Bekijk onze eigenzinnige waterlodges en boek je vakantie aan het water voor 2021. Misschien ben je benieuwd naar wat een vakantie aan het water bij Pean-buiten inhoudt. We vertellen je graag waarom onze unieke locatie jouw vakantie compleet maakt

Direct naar het aanbod

Een heerlijke vakantie op Pean

Je bent op zoek naar een huisje aan het water. Wanneer je hiernaar op zoek gaat heb je waarschijnlijk al een beeld van de vakantie die je te wachten staat ik gedachten. Wakker worden met een heerlijke kop koffie in je hand, uitkijkend over de waterrijke omgeving. Terwijl het zonnetje steeds feller begint te schijnen maak je de plannen voor de dag. Trek je er vandaag op uit voor een lange fietstocht door de prachtige omgeving, ga je lekker het water op, kies je voor een mooi boek op het grote terras van het huisje of gooi je een hengeltje uit vanaf één van de vissteigers?

Vakantie op, aan en rond het water

Wanneer je zoekt naar een vakantie met water ben je op Pean helemaal aan het goede adres. Naast Pean-buiten is ook onze zeilschool én bootverhuur onderdeel van de Pean-beleving. Er zijn dus altijd meerdere bootjes beschikbaar voor de verhuur. Peddel je op een SUP een rondje door de omgeving, stap je in één van de elektrische sloepen die klaarliggen aan de gedeelde steiger of ga je lekker zeilen in bijvoorbeeld één van de valkjes, opti’s of vago’s? En wees gerust: wanneer je nog niet kunt zeilen staan onze zeilinstructeurs klaar om je dit te leren.

Waterrijk relaxen

Na een heerlijke dag aan, op of rond het water stap je weer binnen in je knusse vakantiehuis van Pean-buiten. Het nagenieten kan beginnen. Je slingert de barbecue aan en pakt de laatste zonnestralen mee, of je ploft op de ruime bank voor de lekker warme houtkachel.

Bekijk onze huisjes hierboven en boek je vakantie aan het water bij Pean-buiten!


© Pean-buiten 2023
Webontwikkeling door Convident