Waterlodges voor veel verschillende vakanties

Wij zijn trots op ons eigen afgelegen stukje Friesland. Zó trots dat we bijna niet kunnen stoppen met erover vertellen wanneer iemand ernaar vraagt. Onze verhalen willen we natuurlijk ook delen met jou, als bezoeker. Of je nu houdt van vissen, op zoek bent naar een uniek vakantiehuisje of natuurliefhebber bent: met onderstaande pagina’s maken we je enthousiast over onze waterlodges in Friesland.

Visvakantie in Friesland

Lekker een hengel uitgooien tijdens je vakantie in Friesland? Bij Pean-buiten vier je vakantie direct aan viswater. Vanuit je vakantiehuis loop je zo naar je eigen steiger aan de Peanster Ee of je huurt een elektrische sloep om naar één van de beste visstekjes in de buurt te varen. Op deze pagina vind je de perfecte vakantiehuisjes voor jouw visvakantie in Friesland.

Huisjes aan viswater

Huisjes in de natuur

Bos, weiland en water: allemaal op ons eigen afgelegen stukje Friesland. Visotters spotten, fietsen tussen de weilanden en varen op de Friese wateren maken je vakantie in de natuur compleet. We zijn trots op dit prachtige plekje van onze huisjes in de natuur en delen deze graag met jou als natuurliefhebber!

Onze natuurhuisjes

De ultieme natuurbeleving

Wij houden ervan dat de natuur ‘een beetje haar eigen gang gaat’

Rust en ruimte

De huisjes aan het water van Pean-buiten bieden dat allemaal

Ideale watersportlocatie

Voor de echte watersportbeleving ga je naar Pean-buiten

Toe aan een vakantie in waterrijk Friesland?

Reserveer je vakantiehuisje

© Pean-buiten 2023
Webontwikkeling door Convident