Vissen vanaf je eigen steiger

Lekker een hengel uitgooien tijdens je vakantie in Friesland? Bij Pean-buiten vier je vakantie direct aan viswater. Vanuit je vakantiehuis loop je zo naar je eigen steiger aan de Peanster Ee of je huurt een elektrische sloep om naar één van de beste visstekjes in de buurt te varen. Op deze pagina vind je de perfecte vakantiehuisjes voor jouw visvakantie.

Direct naar het aanbod

Vakantiehuisjes met eigen vissteiger

Voor een visvakantie bij Pean-buiten is één van de vijf vakantiehuisjes met eigen vissteiger natuurlijk dé plek om je hengel uit te gooien. Onze huisjes ‘Blaukopke‘, ‘Tomke‘, ‘Reidhintsje‘, ‘Reidsjonger‘ en ‘Iisfûgel‘ voorzien daarin. Zo vertoef je heerlijk op je eigen vissteiger alleen of samen met je partner, familie of vrienden.

Ook wanneer je in een vakantiehuisje in het Peansterbosk verblijft, zijn er genoeg plekjes op loopafstand om je hengel uit te zetten. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van onze gedeelde steiger aan de Greft of je zoekt een mooi plekje ergens op de dijk.

Of wat dacht je van het huren van één van onze vissersbootjes?

Beschikbaarheid & Prijzen

Vissersboot bij vakantiehuis huren

Je visvakantie is natuurlijk pas helemaal compleet als je er in één van onze vissersbootjes op uit bent gegaan. Met je eigen bootje kun je de beste visstekjes in de buurt opzoeken! Wij leggen je graag uit waar je deze vindt en hoe je er komt. Tijdens de terugweg vaar je nog een mooie route en je heerlijke dag op het Friese water is compleet.

Bij Pean zijn er twee verschillende vissersbootjes beschikbaar voor verhuur:

  • Luxe vissersboot: onze elektrische sloep
  • Zeilboot (polyvalk) met aanhangmotor

Reserveer je bootje >

Onze huisjes met eigen vissteiger

Boek nu voor 2021 één van onze 5 onderstaande waterlodges met een eigen vissteiger. Een complete visvakantie op een prachtige locatie boek je bij Pean-buiten.

Reserveer je Waterlodge
© Pean-buiten 2023
Webontwikkeling door Convident