Wie de ochtend wint, wint de dag

Miracle Morning is de snelste manier om elke dag wakker te worden en het leven te creëren dat je altijd hebt willen leven.

Miracle Morning is gegarandeerd een levensveranderde ervaring.

Je wilt

 • je volle potentieel gaan benutten
 • ontdekken hoeveel je kunt bereiken
 • je allerbeste zelf ontwikkelen
 • gegarandeerd succes beleven

Je oplossing

In deze driedaagse retraite Miracle Morning leer je alles om jouw leven vorm te geven. En dat allemaal door het benutten van the Victory Hour tussen 06:00 uur en 07:00 uur.

Miracle Morning | Wylde Pad

Start : 15 mei 14:00 uur
Einde: 17 mei 12:30 uur
Lengte: 3 dagen 2 nachten
Groepsgrootte: max 30 personen
Prijs: 895,- euro. Eerste 5 inschrijvers zijn earlybird voor 750,- euro
Niveau: beginnend & medium

Miracle Morning | Pean-buiten

Start : 9 oktober 14:00 uur
Einde: 11 oktober 12:30 uur
Lengte: 3 dagen 2 nachten
Groepsgrootte: max 30 personen
Prijs: 895,- euro. Eerste 5 inschrijvers zijn earlybird voor 750,- euro
Niveau: beginnend & medium

Miracle Morning retreat beleven

Onze retraites zijn zo snel volgeboekt dat we altijd eerst een lijst met geïnteresseerden samenstellen. Per Whatsapp communiceren we wanneer de inschrijving opengaat zodat iedereen een eerlijke kans heeft om mee te doen.

Klik op de knop hieronder. Geef bij onderwerp aan of je met de Miracle Morning retreat Wylde Pad (15-17 mei) of van Pean-buiten (9-11 oktober) wilt meedoen.

Aanmelden Miracle Morning retreat

 

Programma

Maandag

 • 14:00 persoonlijke intake, inchecken in vakantiehuis of waterlodge
 • middagprogramma
  – vision board maken
  – affirmaties schrijven
  – talk Rachel
  – talk Christophe
 • Pijl-ritueel
 • 19:00 diner
 • 20:00 facultatief stilte wandeling

Voor meer info over programma: zie helemaal onderaan deze webpagina

Dinsdag

 • 06:00 miracle morning | start 30-dagen challenge
  – yoga
  – meditatie
  – naar eigen inzicht: journaling, lezen, visualisatie, affirmatie
 • 07:00 ontbijt
 • 08:00 vrije tijd
 • 12:30 uitgebreide lunch
 • 14:00 ijsbad experience
 • 18:00 diner
 • 20:00 facultatief stilte wandeling

Voor meer info over het programma: zie helemaal onderaan deze webpagina

 

Woensdag

 • 06:00 miracle morning
  – yoga
  – meditatie
  – naar eigen inzicht: journaling, lezen, visualisatie, affirmatie
 • 07:00 ontbijt
 • 08:00 vrije tijd
 • 11:00 human design workshop
 • 12:30 afsluiting en vertrek met lunchpakket

Voor meer info over programma: zie helemaal onderaan deze webpagina

Miracle Morning

Een succesvol en prettig leven krijg je door tijd te investeren in je eigen persoonlijke ontwikkeling. Maar, hoe en wanneer realiseer je die groei terwijl je ook een druk leven hebt?

In ons Miracle Morning programma leer je jezelf onder intensieve begeleiding in drie dagen een ochtendroutine aan die gegarandeerd levensveranderend is.

Met de Miracle Morning verlaat je in zes stappen de middelmatigheid waar je tot nu toe genoegen mee neemt. Je leert bij ons om elke dag het allerbeste uit jezelf te halen.

Highlights

De begeleiders: Rachel Siwaletti

Rachel verdiept zich al jaren in diverse methodes om mensen te helpen hun volle potentieel te manifesteren. Ze organiseert regelmatig retreats en evenementen. Via haar online academie helpt ze onder andere ouders met hun rol in de opvoeding.

“Soms komt er iets moois op je pad dat precies bij je aansluit. De Miracle Morning is zo’n methode. Ik maak zelf grote stappen sinds ik de routine volg. En nu wil ik dit graag met anderen delen.”

De begeleiders: Christophe Meijer

Christophe heeft opleiding gevolgd bij diverse leermeesters en guru’s op het gebied van cognitieve gedragsverandering, meditatietechnieken, coaching en persoonlijk leiderschap.

“Na mijn ontdekking van de Miracle Moring is mijn leven radicaal verbeterd. Nu is het mijn tijd en taak om deze en andere kennis door te geven.”

De begeleiders: Shanna Proost

Shanna was er als kind al van overtuigd dat wij als mens 100 % invloed hebben op ons eigen geluk en succes. In 2013 deed zij haar eerste NLP opleiding en in 2016 behaalde zij haar certificaat tot Internationaal NLP trainer. Verschillende opleidingen en specialisaties volgde. Shanna koos in 2016 voor het ondernemerschap en werkte als freelance NLP trainer bij verschillende instituten.

“Al mijn kennis en ervaring heb ik omgezet in praktische en diepgaande stappenplannen, cursussen en trainingen zodat jij je volle potentieel kan gaan manifesteren.”

Ontvangst

Maandag ben je vanaf 14:00 uur welkom. Je hebt een korte persoonlijke intake. Daarna kun je direct je intrek nemen in je vakantiehuis of waterlodge. Op de prachtige terreinen van het Wylde Pad of Pean-buiten kun je heerlijk rondwandelen of even niks anders doen dan genieten van de rust midden in de natuur om de drukte in je hoofd los te laten. Om 12:30 uur begint het Miracle Morning programma met een gezamenlijke lunch.

Woensdag om 13:00 uur is het programma afgelopen. Je krijgt een heerlijk lunchpakket mee voor onderweg.

Het Wylde Pad | Miracle Morning 15-17 mei

Het Wylde Pad is een kleinschalig vakantiepark met hippe huisjes, appartementen en yurts. Hier slaap jij net zo goed als thuis. Of zelfs beter. Onze accommodaties zijn van alle gemakken voorzien. De huisjes zijn optimaal gestyled. Luxe en comfort in een hippe jas.

Bij aankomst op Het Wylde Pad voel je het meteen: dit is heaven on earth. De perfecte plek om te onthaasten en te ont-moeten. Om te ontspannen en te ontdekken. En vooral om te genieten. Een prachtig toevluchtsoord voor retreats. Waar niets moet en alles mag.

Pean-buiten | Miracle Morning 9-11 oktober

Pean-buiten is een kleinschalig en hoogwaardig vakantiedorpje met 12 schitterende waterlodges. Zoals dat in een dorpje hoort, zijn er ook een aantal authentieke ruimtes waar mensen samen kunnen komen voor bijvoorbeeld een lezing, diner of vergadering.

De combinatie van de luxe lodges en de ligging aan een waterrijk National Park is uniek. Zowel binnen als buiten de lodges ervaar je de rust en ruimte van het leven midden in de natuur. Het agrarisch erfgoed van het vroegere boerenbedrijf waarop Pean-buiten gelegen is, draagt bij aan onze authentieke uitstraling.

Pean-buiten ligt zeer afgelegen en waarborgt daarmee de privacy van haar gasten. Zo voelen ook mensen die normaal in de spotlights staan zich volledig vrij en kan iedereen zich kwetsbaar opstellen.

Eten en Slapen

Het Wylde Pad en Pean-buiten hebben een eigen chef-kok. Onze chef kookt zeer smaakvolle vegetarische maaltijden met seizoensgebonden streekproducten. We kunnen met alle allergieën rekening houden.

Je slaapt in een privé kamer in onze vakantiehuizen of waterlodges.

Het is ook mogelijk een volledige vakantiewoning of waterlodge voor jezelf de reserveren.

Inclusief

 • complete Miracle Moring retraite
 • 2 overnachtingen, opgemaakte bedden, handdoeken
 • gedeeld gebruik van een compleet ingerichte vakantiewoning of waterlodge
 • keuze uit een 1 of 2-persoonskamer
 • volpension en drankjes
 • gebruik van zeer goede Wi-Fi
 • onvergetelijke ervaring

Dag 1

Dit is is dé start van jouw 30-daags experiment waarin je de Miracle Morning gaat toepassen. In deze 30 ga jij een enorme sprong maken in je persoonlijke ontwikkeling. Een goed begin is het halve werk dus we nemen je aan de hand mee en stomen je klaar voor dit life-changing event.

Visionboard

De kracht van visionboard wordt vaak onderschat. In 2017 ontwierp Shanna Proost @lievelingsleven een methode waardoor je aan de hand van het maken van een visionboard je brein programmeert om te focussen op die dingen die jij graag wilt in je leven. Het visionboard dat jij gaat maken wordt jouw krachtige anker die jou gedurende het 30-daagse Miracle Morning experiment op koers houdt.

Affirmaties

Een onderdeel van de Miracle Morning is het uitspreken van affirmaties. De manier waarop je tegen jezelf praat is voor een heel groot deel de reden van jouw huidige realiteit. Zodra je met andere woorden tegen jezelf praat verandert dat ook de manier waarop je denkt en voelt. Je laat je niet langer leiden door beperkende overtuigingen maar neemt het heft in handen om deze te overwinnen. Je leert hoe je een affirmatie schrijft en stelt deze vervolgens op.

Talk Rachel

Rachel deelt in haar talk met jou haar ervaring en belangrijkste inzichten. Ze deelt met jou haar manier van journalen en visualiseren in de ochtend en geeft tips hoe je de Miracle Morning iedere ochtend weer leuk maakt én houdt!

Talk Christophe

Christophe deelt over hoe de stilte, meditatie en spiritualiteit zijn leven totaal veranderde. Hij vertelt en legt uit hoe makkelijk het leven kan zijn als je de juiste inzichten hebt gekregen. En hij leert je natuurlijk hoe je tot die inzichten zou kunnen komen.

Pijl ritueel

De voorbereidingen zijn gedaan. Nu wordt het morgenvroeg een kwestie van doen. Maar niet voordat jij ook daadwerkelijk zelf hebt ervaren dat jij het in je hebt om dwars door je beperkende overtuigingen heen te breken. Letterlijk. We sluiten de dag af met een pijl ritueel onder begeleiding van Shanna. Een spectaculair en mind-blowing ervaring. Jij gaat met het dunste stukje van jouw lichaam, de huig, een pijl breken. Een echte pijl van een pijl & boog. Waarom? Omdat je hiermee gaat ervaren dat 1001 gedachtes jou kunnen beïnvloeden en jou overtuigen iets niet te kunnen. Maar zodra je uit je hoofd gaat en de eerste stap zet blijkt niets onmogelijk.

Diner

We sluiten de dag af met een heerlijk verzorgd diner welke onze chef met veel liefde heeft bereid.

Voor wie wil:  stilte wandeling

Dag 2

Begin

06:00 uur in de gezamenlijke woonkamer

Begeleide yoga sessie + meditatie
De overige tijd vul je zelf in met schrijven, affirmeren, visualiseren en lezen.

07:00 uur ontbijt

Midden

Tussen het ontbijt en de lunch heb je vrije tijd. Er is alle tijd om te werken of om juist volledig te ontspannen.

12:30: Gezamenlijke lunch

14:00: IJsbad experience

Na de lunch een dipje? Zeker niet. Want de kou van het ijsbad schudt jou helemaal wakker.
Maar het doet nog veel meer dan dat en daarom is het onderdeel van ons programma. Een ijsbad is uitdagend. Het daagt je uit om het ongemak te omarmen. Je leert jezelf te kalmeren in ijskoud water, focus te houden en door te zetten. Skills die je soms nodig zal hebben tijdens de Miracle Morning.

Eind

Vrije tijd

18:30: Gezamenlijk diner

Voor wie wil:  stilte wandeling

Dag 2

Begin

06:00 uur in de gezamenlijke woonkamer

Begeleide yoga sessie + meditatie
De overige tijd vul je zelf in met schrijven, affirmeren, visualiseren en lezen.

07:00 uur ontbijt

Midden

11:00 Human Design workshop

Life changing was de kennismaking met Human Design voor Rachel op zowel persoonlijk vlak als zakelijk vlak. Het heeft haar geholpen zichzelf te begrijpen, hoe zij beslissingen het beste kan nemen en laten inzien wat haar talenten zijn. Kennis over jouw Human Design is volgens Rachel onmisbaar in het persoonlijk ontwikkelingsproces. Er is geen manier om jezelf beter te leren kennen. Een Human Design expert komt jou vertellen wat het is én na het boeken van dit event krijg jij per mail een exclusieve kortingscode waarmee je jouw persoonlijke Human Design handboek kan bestellen. Vanaf dit moment ga je jouw binnenwereld pas echt begrijpen en de wereld om je heen anders bekijken.

Einde

12:30 We nemen afscheid van elkaar, maar niet voor lang. De blijven je deze maand supporter waar nodig in de whatsapp groep, exclusief voor deelnemers van dit event. En daarnaast vinden er nog 2 live sessies via ZOOM plaats waarin ervaringen en vragen gedeeld kunnen worden. Met een lunch pakketje en een buitengewoon bijzondere ervaring stappen jullie de auto in.

Even in het kort

Wat krijg je?

 • life changing event
 • het boek The Miracle Morning. Je krijgt deze thuisgestuurd krijgt na je boeking
 • twee overnachtingen op Het Wylde Pad (editie mei 2023) of op PeanBuiten (editie oktober 2023)
 • volledig verzorgd diner, lunch en ontbijt tijdens je verblijf
 • ijsbad experience
 • twee live sessies via zoom met Rachel en Christophe na het event waarin ervaringen gedeeld kunnen worden en vragen kunnen worden gesteld.
 • whatsapp groep met alle deelnemers en Rachel en Christophe voor tussentijdse vragen of ervaringen
 • kortingscode voor het bestellen van jouw persoonlijke Human Design handboek

Investering: 895,- euro. Voel jij een JA zeg dan NU meteen JA tegen jezelf, daag jezelf uit en maak gebruik van de early bird prijs van 750,- euro.

Er zijn maar een 5 early bird tickets dus beslis snel want VOL = VOL.

Willem Verbeek

“De Mircale Morning heeft mijn leven veranderd. Ik dacht jaren lang dat de middelmatigheid van mijn leven iets was waar ik maar mee moest leven. Nu weet ik beter. Er zit zoveel meer in me! Dat ene uur per dag is echt een redding geweest.”

Francine van Winden tot Zevenaar

“Ik wist dat er iets ontbrak in mijn leven. Dat ik er niet uithaalde wat erin zat. Je kent dat wel. Zo’n voortdurend onrustig gevoel. Met 1 uur extra me-time in de ochtend ontwikkel ik mezelf nu tot wat ik kan worden. En ik ben nog lang niet klaar !”

© Pean-buiten 2023
Webontwikkeling door Convident