Het is al weer bijna Valentijnsdag!! En het is elk jaar weer hetzelfde, wat ga ik regelen voor mijn Valentijn?

Dat is wat ik vorige week ineens dacht. Oja ik ben Kim, op dit moment stagiair bij Pean (-buiten). En zoals elk jaar wil ik het allerleukste cadeau geven aan mijn Valentijn. Maar wat is het elk jaar weer lastig om iets te verzinnen… Vorig jaar ging ik op het laatste moment naar een aantal leuke winkeltjes om wat spulletjes bij elkaar te zoeken, maar dat zit er helaas niet in dit jaar. Dan maar wat bestellen? Maar wat dan? Het blijft zo lastig.. Misschien samen wat gaan doen? Ja, dat wordt het! En nu, wat kunnen we dan is gaan doen? En hoe ga ik dat leuk geven de 14e..? Ineens wist ik het, hoe leuk zou het zijn als ik op de 14e een leuk pakketje kan geven aan mijn Valentijn, met daarin de verrassing om later een keer weg te gaan samen!

En ik dacht hoe leuk is het als we dat bij Pean-Buiten ook kunnen regelen voor jou. Zodat jij op Valentijnsdag het allerleukste cadeautje hebt voor jouw Valentijn!

Dus hier is ie, onze Geef en Beleef box! Hiermee kan jij jouw Valentijn verrassen met een beleving bij Pean-buiten. Boek tussen dinsdag 2 en dinsdag 9 februari jullie nachtje(s) weg bij Pean-buiten en schrijf tijdens het boeken in de opmerkingen ‘Valentijnspakketje’. Wij zorgen dan dat het pakketje voor Valentijnsdag bij jou in de brievenbus zit, zodat jij jouw Valentijn kan verrassen met deze super leuke Geef en Beleef box!

Hieronder een kort stappenplan voor het bestellen van deze te leuke Geef en Beleef box:

Stap 1: Ontdek onze waterlodges

Stap 2: Vind dé waterlodge voor jouw en je Valentijn

Stap 3: Boek tussen 2 en 9 Februari een overnachting bij Pean-buiten

Stap 4: Schrijf tijdens het boeken in de opmerkingen ‘Valentijnspakketje’

Stap 5: Verras jouw Valentijn met deze Geef en Beleef box!

© Pean-buiten 2023
Webontwikkeling door Convident