Op zoek naar een unieke en inspirerende werkplek? Dan is Pean-buiten dé locatie voor jouw workation! Gelegen in het prachtige Friesland, omringd door het Peansterbosk en natuurgebied de Alde Feanen, biedt Pean-buiten een rustige en groene omgeving voor jouw vergadering, brainstormsessie of teambuilding activiteit.

Op het agrarisch erfgoed van Pean-buiten vind je diverse ruimtes, geschikt voor groepen van 4 tot 100 deelnemers. Of je nu op zoek bent naar een grote conferentieruimte of een kleinschalige waterlodge, bij Pean-buiten is er voor ieder wat wils. Elke ruimte is omringd door veel bos, weiland en water, waardoor een combinatie van binnen en buiten werken een logische stap is.

Met bijna 3 hectare eigen buitenterrein en directe toegang tot de Friese meren, biedt Pean-buiten ook buiten de nodige inspiratie en ontspanning. Maak een wandeling door de natuur of geniet van de watersportactiviteiten op het nabijgelegen open vaarwater ‘de Greft’.

Naast de prachtige locatie, beschikt Pean-buiten ook over alle benodigde faciliteiten voor een succesvolle workation. Zo zijn er onder andere beamers, flipovers en zeer goede wifi aanwezig. De prijzen zijn in overleg en worden afgestemd op jouw wensen en behoeften.

Kortom, zoek je een bijzondere en eigenzinnige locatie voor jouw workation? Kies dan voor Pean-buiten en laat je inspireren door de rustige en groene omgeving van Friesland.1. Het aantal mensen dat op zoek is naar workation-locaties is de afgelopen jaren sterk gestegen. Volgens een onderzoek van Booking.com is het aantal boekingen voor workation-verblijven in 2021 met 50% gestegen ten opzichte van 2020. (Bron: https://globalnews.booking.com/workation-trend-continues-to-rise-as-50-of-travellers-plan-to-stay-in-a-vacation-rental-for-longer-periods-of-time/)

2. Populaire workation-locaties zijn vaak landen met een goede internetverbinding en een aangenaam klimaat. Volgens een onderzoek van Nomad List zijn de top 3 workation-locaties in 2021 Bali (Indonesië), Chiang Mai (Thailand) en Playa del Carmen (Mexico). (Bron: https://nomadlist.com/best-workation-destinations)

3. Workation-verblijven worden steeds populairder onder zowel werknemers als werkgevers. Uit een enquête van het Amerikaanse bedrijf Upwork blijkt dat 39% van de werknemers wereldwijd geïnteresseerd is in een workation-ervaring. Bovendien ziet 61% van de werkgevers workation-verblijven als een manier om de productiviteit van hun werknemers te verhogen. (Bron: https://www.upwork.com/press/2019/07/17/workation-2019/)Workation locaties Nederland zijn locaties waar je kunt werken en vakantie kunt vieren tegelijkertijd. Dit is een opkomende trend waarbij mensen ervoor kiezen om hun werkplek te verplaatsen naar een inspirerende omgeving, zoals een vakantiehuisje of een hotel in Nederland. Op deze manier kunnen ze genieten van de mooie omgeving en tegelijkertijd productief zijn. Er zijn verschillende workation locaties in Nederland beschikbaar, van rustige plekken in de natuur tot bruisende steden. Het is een ideale manier om te ontsnappen aan de dagelijkse sleur en nieuwe inspiratie op te doen voor je werk.Workation Europa is een term die verwijst naar een combinatie van werken en vakantie vieren in Europa. Het idee is dat je tijdens je vakantie ook kunt werken, zodat je niet alleen ontspant, maar ook productief blijft. Dit kan bijvoorbeeld door te werken vanuit een vakantiehuisje, een coworking space of een café met wifi. Workation Europa is een populaire trend onder digitale nomaden en freelancers die locatie-onafhankelijk werken. Het biedt de mogelijkheid om nieuwe plekken te ontdekken, terwijl je tegelijkertijd je werk kunt blijven doen. Er zijn verschillende organisaties die workation reizen aanbieden naar diverse bestemmingen in Europa.

Natuurlijk, hier zijn drie veelgestelde vragen over Workation locaties, samen met de antwoorden:

1. Wat zijn de beste Workation locaties?
Er zijn veel geweldige Workation locaties over de hele wereld, afhankelijk van wat je zoekt. Enkele populaire opties zijn Bali, Thailand, Portugal, Mexico en Costa Rica. Deze locaties bieden vaak een combinatie van prachtige omgevingen, goede wifi, coworking spaces en activiteiten om te ontspannen na het werk.

2. Hoe vind ik de perfecte Workation locatie?
Het vinden van de perfecte Workation locatie hangt af van je persoonlijke voorkeuren en behoeften. Overweeg factoren zoals budget, locatie, accommodaties, coworking spaces en activiteiten. Er zijn veel websites en platforms die specifiek gericht zijn op Workation locaties, zoals Remote Year, Nomad List en Workationing.

3. Wat zijn de voordelen van werken op een Workation locatie?
Werken op een Workation locatie biedt veel voordelen, waaronder het combineren van werk en reizen, het ontmoeten van nieuwe mensen, het ervaren van nieuwe culturen en het verhogen van de productiviteit door een verandering van omgeving. Bovendien kan het een geweldige manier zijn om te ontsnappen aan de dagelijkse sleur en nieuwe inspiratie op te doen.

© Pean-buiten 2024
Webontwikkeling door Convident