Op zoek naar een bijzondere herfstvakantie in Friesland? Dan is Pean-buiten dé plek voor jou. Gelegen in het prachtige Peansterbosk, biedt Pean-buiten 12 eigenzinnige huisjes aan het water. Hier geniet je van rust, privacy en een unieke omgeving. Het natuurgebied de Alde Feanen ligt vlakbij en binnen een minuut sta je aan het water waar het bruist van de watersportactiviteiten.

Ieder huisje heeft voldoende privacy en een eigen buitenruimte van ca. 200 m2. Het park wordt doorkruist door een voetpad en centraal ligt een waterpartij. Aan het open vaarwater ‘de Greft’ ligt een gemeenschappelijke steiger voor alle gasten. De huisjes aan de waterkant hebben zelfs een eigen steiger.

Pean-buiten is gescheiden van de overige accommodaties van Pean en omringd door een voedselbos. Hierdoor is het een zeer rustige locatie, perfect voor een groene vergadering. Op het agrarisch erfgoed zijn verschillende ruimtes beschikbaar, geschikt voor groepen van 4 tot 100 deelnemers. Elke ruimte of waterlodge is omringd door veel bos, weiland en water, waardoor een combinatie van binnen en buiten werken mogelijk is.

Naast vergaderen kun je bij Pean-buiten ook genieten van de prachtige omgeving. Direct aan de Friese meren gelegen en met diverse wandelroutes in de buurt, is er genoeg te ontdekken. Prijzen zijn in overleg en alle benodigde faciliteiten, zoals een beamer, flipover en goede wifi, zijn aanwezig. Boek nu jouw herfstvakantie bij Pean-buiten en geniet van een unieke ervaring in Friesland.1. In 2021 valt de herfstvakantie in Friesland van 16 oktober tot en met 24 oktober. Dit is gelijk aan de landelijke herfstvakantieperiode. (Bron: Rijksoverheid.nl)

2. Uit een onderzoek van de ANWB blijkt dat Friesland een populaire bestemming is tijdens de herfstvakantie. In 2020 stond Friesland op de derde plaats van meest gezochte vakantiebestemmingen in Nederland tijdens de herfstvakantie. (Bron: ANWB.nl)

3. Tijdens de herfstvakantie zijn er in Friesland diverse activiteiten te doen voor jong en oud. Zo organiseert het Fries Museum in Leeuwarden verschillende workshops en activiteiten voor kinderen en zijn er diverse wandel- en fietsroutes uitgestippeld door de prachtige herfstlandschappen van Friesland. (Bron: Friesland.nl)Herfstvakantie Friesland is een periode waarin veel mensen naar Friesland komen om te genieten van de herfst. Tijdens de herfstvakantie zijn er veel activiteiten en evenementen te beleven in Friesland. Zo kun je bijvoorbeeld genieten van de prachtige natuur, wandelen in de bossen, fietsen door de polders of een bezoek brengen aan een van de vele musea. Daarnaast zijn er ook veel leuke activiteiten voor kinderen, zoals speurtochten, knutselworkshops en kinderboerderijen. Kortom, de herfstvakantie in Friesland is een ideale periode om te genieten van al het moois dat deze provincie te bieden heeft.-

Natuurlijk, hier zijn drie veelgestelde vragen over de herfstvakantie in Friesland, met antwoorden:

1. Wat zijn leuke activiteiten om te doen tijdens de herfstvakantie in Friesland?
Er zijn tal van leuke activiteiten om te doen tijdens de herfstvakantie in Friesland. Je kunt bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het Natuurmuseum Fryslân in Leeuwarden, waar je alles te weten kunt komen over de natuur en geschiedenis van Friesland. Ook kun je een wandeling maken door de prachtige bossen van Nationaal Park Drents-Friese Wold of een boottocht maken over de Friese meren.

2. Wat zijn de beste plekken om te verblijven tijdens de herfstvakantie in Friesland?
Er zijn veel mooie plekken om te verblijven tijdens de herfstvakantie in Friesland. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een gezellige vakantiewoning in een van de pittoreske Friese dorpjes, of voor een luxe hotel in de stad Leeuwarden. Ook zijn er diverse campings en vakantieparken waar je kunt genieten van de prachtige natuur.

3. Is het weer in Friesland goed genoeg voor buitenactiviteiten tijdens de herfstvakantie?
Het weer in Friesland kan in de herfst wisselvallig zijn, maar over het algemeen zijn er genoeg dagen waarop het weer goed genoeg is voor buitenactiviteiten. Het is wel verstandig om warme kleding en regenkleding mee te nemen, zodat je goed voorbereid bent op alle weersomstandigheden.

© Pean-buiten 2024
Webontwikkeling door Convident