Ontdek de bijzondere huisjes van Pean-buiten, gelegen in het prachtige Peansterbosk in Friesland. Deze eigenzinnige huisjes zijn perfect voor een vakantie die net even anders is dan anders. Geniet van veel privacy en rust, zonder geparkeerde auto’s naast je huisje. Toch sta je binnen een minuut aan het water waar je kunt genieten van de vele watersportactiviteiten.

Elk huisje heeft voldoende privacy en is omringd door ca. 200 m2 ruimte. Er slingert een voetpad door het hele park en centraal ligt een waterpartij. Aan het open vaarwater ‘de Greft’ ligt een gemeenschappelijke steiger voor alle gasten van Pean-buiten. De huisjes die direct aan het water staan, hebben zelfs een eigen steiger.

Pean-buiten is gescheiden van de overige accommodaties van Pean en omringd door een voedselbos, waardoor het zeer rustig gelegen is. Het is de perfecte locatie voor groen vergaderen. Op het agrarisch erfgoed van Pean-buiten zijn verschillende ruimtes beschikbaar, van grote conferentieruimtes tot kleinschalige waterlodges. Elke ruimte of waterlodge is omringd door veel bos, weiland en water, waardoor een combinatie van binnen en buiten werken een logische stap is.

De ruimtes zijn geschikt voor diverse groepsgroottes, van 4 tot 100 deelnemers. Er zijn vele ruimtes beschikbaar, variërend van 12 m2 tot 200 m2. Het buitenterrein beslaat bijna 3 hectare en biedt directe toegang tot de Friese meren en diverse wandelroutes. De prijzen zijn in overleg en er zijn diverse faciliteiten aanwezig, zoals een beamer, flipover en zeer goede wifi.

Kortom, Pean-buiten is dé plek voor een vakantie of vergadering die net even anders is dan anders. Ontdek de bijzondere huisjes aan het water en geniet van de rust en privacy die deze locatie te bieden heeft.1. Friesland heeft maar liefst 47 musea, waarvan er 18 zijn aangesloten bij Museumfederatie Fryslân. (Bron: Museumfederatie Fryslân)

2. Het Fries Museum in Leeuwarden is het meest bezochte museum van Friesland en trok in 2019 meer dan 200.000 bezoekers. (Bron: Leeuwarder Courant)

3. Het Jopie Huisman Museum in Workum is vernoemd naar de gelijknamige Friese kunstschilder en heeft jaarlijks meer dan 30.000 bezoekers. (Bron: Jopie Huisman Museum)Zeker, ik kan je helpen met het schrijven van teksten voor websites. Wat betreft de zoekopdrachten “Musea Friesland openingstijden” en “Musea Friesland tentoonstellingen”, kan ik je het volgende vertellen.

Als je op zoek bent naar de openingstijden van musea in Friesland, dan is het handig om te weten dat de meeste musea in Friesland doordeweeks geopend zijn van 10:00 uur tot 17:00 uur en in het weekend van 13:00 uur tot 17:00 uur. Het is echter altijd verstandig om de website van het desbetreffende museum te raadplegen voor de meest actuele openingstijden.

Als je op zoek bent naar informatie over tentoonstellingen in musea in Friesland, dan kan ik je vertellen dat er een breed scala aan tentoonstellingen te vinden is in de verschillende musea in Friesland. Van moderne kunst tot historische exposities, er is voor ieder wat wils. Op de websites van de musea kun je meer informatie vinden over de actuele tentoonstellingen en de data waarop deze te bezichtigen zijn.

Ik hoop dat dit je verder helpt bij het vinden van de informatie die je zoekt. Als je nog meer vragen hebt, dan help ik je graag verder.

Natuurlijk, hier zijn drie veelgestelde vragen over Musea in Friesland, met bijbehorende antwoorden:

1. Welke musea zijn er te vinden in Friesland?
Er zijn veel verschillende musea te vinden in Friesland, waaronder het Fries Museum in Leeuwarden, het Keramiekmuseum Princessehof in Leeuwarden, het Kazemattenmuseum in Kornwerderzand en het Jopie Huisman Museum in Workum. Er zijn nog veel meer musea te vinden in Friesland, dus er is voor ieder wat wils.

2. Wat zijn de openingstijden van de musea in Friesland?
De openingstijden van de musea in Friesland verschillen per museum. Het is daarom verstandig om de website van het desbetreffende museum te raadplegen voor de actuele openingstijden. Over het algemeen zijn de meeste musea geopend van dinsdag tot en met zondag, van 10.00 uur tot 17.00 uur.

3. Zijn er speciale activiteiten voor kinderen in de musea van Friesland?
Ja, veel musea in Friesland bieden speciale activiteiten aan voor kinderen. Zo heeft het Fries Museum bijvoorbeeld een speciale kinderroute en organiseert het Keramiekmuseum Princessehof regelmatig workshops voor kinderen. Ook het Kazemattenmuseum en het Jopie Huisman Museum hebben speciale activiteiten voor kinderen. Het is daarom zeker de moeite waard om de websites van de verschillende musea te bekijken om te zien welke activiteiten er worden aangeboden.

© Pean-buiten 2024
Webontwikkeling door Convident