Wat een geluk, jij mag gaan genieten in één van onze waterlodges: Skries! Maar hoe kom je er? Lees de beschrijving hieronder.

Parkeerplaats

Over de dijk rijd je ons park op. Aan de linkerkant vind je de receptie, waar je tussen 09.00-17.00 terecht kan met vragen. Rijd met de bocht mee tot het einde van de weg, parkeerplaats 2. Volg daar de bocht naar links naar parkeerplaats 1 (P1). Hier ben je het dichtst bij jouw huisje.

Tip: Je kan niet met je auto tot aan jou lodge komen, maar om jouw spullen naar de lodge te brengen, mag je gebruik maken van één van de karretjes op de parkeerplaats .

Waterlodge Skries op plattegrond

Op de plattegrond hieronder vind je de plek van waterlodge Skries op ons park (rode nummer 1). Loop vanaf P1 het schelpenpad op, de eerste lodge als je recht vooruit kijkt is van jou!

Sleutel

Hert sleutelkastje vind je aan de zijkant van het huisje, voordat je het trapje op loopt. De code van het sleutelkastje kan je vinden in jouw guestportal onder ‘door code’. Open met deze code het sleutelkastje en geniet van jouw verblijf in één van onze gezellige lodges!

© Pean-buiten 2024
Webontwikkeling door Convident