Duurzaamheid

Duurzaamheid

Op zoek naar een bijzondere vakantiebestemming? Dan is Pean-buiten dé plek voor jou! Gelegen in het prachtige Peansterbosk in Friesland, biedt Pean-buiten 12 eigenzinnige huisjes aan het water. Hier geniet je van rust, privacy en een prachtige omgeving. De huisjes zijn ruim opgezet en beschikken over een eigen steiger aan het open vaarwater ‘de Greft’. Watersportliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen!

Maar Pean-buiten biedt meer dan alleen vakantiehuisjes. Op het agrarisch erfgoed kun je namelijk ook groen vergaderen. Er zijn verschillende ruimtes beschikbaar, geschikt voor groepen van 4 tot 100 deelnemers. Elke ruimte is omringd door veel groen en water, waardoor een combinatie van binnen en buiten werken mogelijk is. De prijzen zijn in overleg en er zijn diverse faciliteiten aanwezig, zoals een beamer, flipover en goede wifi.

Pean-buiten is ook zeer geschikt voor duurzame reisforums. Het park is namelijk gescheiden van de overige accommodaties van Pean en omringd door een voedselbos. Hierdoor is het een rustige en groene omgeving, perfect voor duurzame initiatieven. Daarnaast zijn er diverse wandelroutes in de omgeving en ligt Pean-buiten direct aan de Friese meren.

Kortom, Pean-buiten is een unieke en bijzondere bestemming voor vakantiegangers én zakelijke gasten. Kom genieten van rust, privacy en een prachtige omgeving!1. Uit een onderzoek van Booking.com blijkt dat 55% van de reizigers wereldwijd van mening is dat duurzaam reizen belangrijk is. Dit percentage stijgt naar 69% onder millennials. (Bron: Booking.com, 2019)

2. Volgens een enquête van de ANWB onder 1.100 Nederlandse vakantiegangers vindt 75% van hen duurzaamheid belangrijk bij het boeken van een vakantie. (Bron: ANWB, 2019)

3. In Nederland zijn er diverse duurzame reisforums actief, waaronder Duurzame Vakantie en Reisjunk. Op deze platforms kunnen reizigers terecht voor informatie en tips over duurzaam reizen, zoals eco-vriendelijke accommodaties en duurzame activiteiten. (Bron: Duurzame Vakantie, Reisjunk)Duurzame reisforums zijn online platforms waar reizigers informatie kunnen delen en vinden over duurzaam reizen. Op deze forums kunnen reizigers tips en ervaringen uitwisselen over hoe ze hun reis zo milieuvriendelijk en duurzaam mogelijk kunnen maken. Dit kan gaan over het verminderen van de ecologische voetafdruk tijdens het reizen, het ondersteunen van lokale gemeenschappen en het respecteren van de cultuur en tradities van de bezochte landen. Door het delen van informatie en ervaringen op deze forums kunnen reizigers elkaar inspireren en motiveren om bewuster te reizen en zo bij te dragen aan een duurzamere toekomst.Duurzame reiservaringen zijn reiservaringen waarbij er rekening wordt gehouden met de impact op het milieu, de lokale economie en de samenleving. Dit betekent dat er bewuste keuzes worden gemaakt om de negatieve effecten van het reizen te minimaliseren en de positieve effecten te vergroten. Denk bijvoorbeeld aan het kiezen voor een duurzame accommodatie, het verminderen van het gebruik van plastic en het ondersteunen van lokale ondernemers. Door te kiezen voor duurzame reiservaringen draag je bij aan een betere wereld en kun je tegelijkertijd genieten van een unieke en authentieke reiservaring.

Duurzaamheid

Duurzaamheid

Duurzaamheid

Duurzaamheid

 

© Pean-buiten 2024
Webontwikkeling door Convident