Duurzaamheid

Duurzaamheid

Op zoek naar een unieke vakantiebestemming? Dan is Pean-buiten dé plek voor jou. Gelegen in het prachtige Peansterbosk in Friesland, biedt Pean-buiten 12 eigenzinnige huisjes aan het water. Hier geniet je van rust, privacy en een prachtige omgeving zonder geparkeerde auto’s. Toch sta je binnen een minuut aan het water waar je kunt genieten van diverse watersportactiviteiten.

Op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie? Bij Pean-buiten kun je groen vergaderen op een unieke locatie. Het agrarisch erfgoed biedt verschillende ruimtes, van grote conferentieruimtes tot kleinschalige waterlodges. Elke ruimte is omringd door bos, weiland en water, waardoor een combinatie van binnen en buiten werken mogelijk is. De ruimtes zijn geschikt voor groepen van 4 tot 100 deelnemers en bieden diverse faciliteiten, zoals een beamer, flipover en goede wifi.

Bij Pean-buiten kun je niet alleen genieten van een unieke vakantie of vergadering, maar ook van duurzame reisarrangementen. Neem contact op voor meer informatie over de prijzen en mogelijkheden.1. Duurzaam toerisme wordt steeds populairder onder reizigers. Volgens een onderzoek van Booking.com uit 2019 geeft 55% van de reizigers aan dat ze in 2020 meer duurzame reisopties willen verkennen. (Bron: Booking.com)

2. Het gebruik van duurzame accommodaties is de afgelopen jaren gestegen. In 2018 had 37% van de hotels wereldwijd een duurzaamheidskeurmerk, tegenover 14% in 2012. (Bron: Global Sustainable Tourism Council)

3. Duurzame reisarrangementen kunnen bijdragen aan het verminderen van de CO2-uitstoot. Volgens een onderzoek van de Universiteit van Surrey kan het gebruik van treinen in plaats van vliegtuigen voor reizen binnen Europa de CO2-uitstoot met 90% verminderen. (Bron: Universiteit van Surrey)Duurzame reisarrangementen in Nederland zijn vakantiepakketten die rekening houden met het milieu en de lokale gemeenschappen. Deze arrangementen zijn ontworpen om de negatieve impact van toerisme op het milieu te minimaliseren en om de economie van de lokale gemeenschappen te ondersteunen. Dit kan bijvoorbeeld worden bereikt door het gebruik van milieuvriendelijke accommodaties, het stimuleren van duurzaam transport en het promoten van lokale producten en diensten. Door te kiezen voor duurzame reisarrangementen in Nederland, draag je bij aan een betere toekomst voor onze planeet en help je de lokale gemeenschappen te ondersteunen.Duurzame vakanties in Nederland zijn vakanties waarbij rekening wordt gehouden met het milieu, de lokale bevolking en de economie. Dit kan bijvoorbeeld door te kiezen voor accommodaties die duurzaam zijn gebouwd en worden beheerd, zoals eco-lodges en campings met groene energievoorzieningen. Ook het gebruik van openbaar vervoer of fietsen in plaats van auto’s kan bijdragen aan duurzaamheid. Daarnaast kun je tijdens je vakantie lokale producten kopen en lokale restaurants bezoeken om de lokale economie te ondersteunen. Door te kiezen voor een duurzame vakantie in Nederland draag je bij aan een betere wereld en kun je tegelijkertijd genieten van al het moois dat ons land te bieden heeft.

Duurzaamheid

Duurzaamheid

Duurzaamheid

© Pean-buiten 2024
Webontwikkeling door Convident