Op zoek naar een unieke plek voor jouw volgende werkuitje? Dan is Pean-buiten dé locatie voor jouw workation in Nederland. Gelegen in het prachtige Peansterbosk in Friesland, biedt Pean-buiten twaalf eigenzinnige huisjes aan het water, omringd door rust en natuur.

Elk huisje biedt voldoende privacy en ruimte, met ongeveer 200m2 aan groen rondom. Het park is voorzien van een voetpad dat door het hele gebied slingert en een centrale waterpartij. Aan het open vaarwater ‘de Greft’ ligt een gemeenschappelijke steiger voor alle gasten van Pean-buiten. De huisjes die direct aan het water staan, hebben zelfs een eigen steiger.

Pean-buiten is gescheiden van de andere accommodaties van Pean en omringd door een voedselbos, waardoor het een zeer rustige locatie is. Ideaal voor groen vergaderen, waarbij je kunt kiezen uit verschillende ruimtes op het agrarisch erfgoed. Van grote conferentieruimtes tot kleinschalige waterlodges, geschikt voor groepsgroottes van 4 tot 100 deelnemers.

Naast de binnenruimtes biedt Pean-buiten bijna 3 hectare eigen buitenterrein, direct aan de Friese meren en met diverse wandelroutes. De prijzen zijn in overleg en alle benodigde faciliteiten zijn aanwezig, zoals een beamer, flipover en zeer goede wifi.

Kortom, Pean-buiten is dé ideale locatie voor een workation in Nederland. Een unieke plek waar rust, natuur en productiviteit samenkomen.1. Steeds meer Nederlanders kiezen voor een workation in eigen land. Uit onderzoek van reisorganisatie Eliza was here blijkt dat het aantal boekingen voor workations in Nederland in 2020 met maar liefst 50% is gestegen ten opzichte van het jaar ervoor. (Bron: Eliza was here, 2020)

2. Nederland staat op de 4e plaats van de meest productieve landen ter wereld, volgens de Organisation for Economic Co-operation and Development (OECD). Dit betekent dat Nederlanders gemiddeld genomen veel werk verzetten in minder tijd dan in veel andere landen. Een workation in Nederland biedt dus de mogelijkheid om te werken én te genieten van de vele bezienswaardigheden en activiteiten die het land te bieden heeft. (Bron: OECD, 2021)

3. Uit een enquête van het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen (NBTC) blijkt dat 57% van de Nederlanders het belangrijk vindt om tijdens een vakantie te kunnen werken. Dit kan bijvoorbeeld zijn om de werklast te verminderen of om flexibeler te kunnen werken. Een workation in Nederland biedt hiervoor de ideale oplossing. (Bron: NBTC, 2019)Workation Nederland is een term die verwijst naar het combineren van werk en vakantie in Nederland. Het is een populaire trend onder professionals die de mogelijkheid hebben om op afstand te werken en tegelijkertijd willen genieten van de schoonheid en cultuur van Nederland. Tijdens een workation in Nederland kun je werken vanuit een inspirerende omgeving, zoals een strandhuisje, een vakantiehuisje in de natuur of een historisch pand in een stad. Na het werk kun je genieten van de vele bezienswaardigheden die Nederland te bieden heeft, zoals musea, parken, stranden en historische gebouwen. Een workation in Nederland kan een geweldige manier zijn om productief te blijven terwijl je ook kunt ontspannen en nieuwe ervaringen opdoen.Goedkoop op workation in Nederland? Dat kan zeker! Een workation is een combinatie van werken en vakantie vieren op een mooie locatie. Nederland heeft genoeg prachtige plekken waar je kunt genieten van een workation zonder dat het je veel geld kost. Denk bijvoorbeeld aan een verblijf op een camping of in een vakantiehuisje in de natuur. Ook zijn er verschillende co-working spaces en flexwerkplekken te vinden waar je voor een klein bedrag per dag kunt werken. Zo kun je productief zijn én genieten van al het moois dat Nederland te bieden heeft.Tips zijn nuttige adviezen of aanbevelingen die gegeven worden om een bepaald doel te bereiken. Op websites kunnen tips bijvoorbeeld gegeven worden om mensen te helpen bij het oplossen van problemen, het verbeteren van hun vaardigheden of het maken van keuzes. Als assistent die teksten schrijft voor websites, kan ik bijvoorbeeld tips geven over hoe je een goede tekst schrijft, hoe je je website beter vindbaar maakt in zoekmachines of hoe je je social media kanalen effectiever kunt inzetten. Door het geven van tips kunnen bezoekers van een website geholpen worden bij het vinden van oplossingen voor hun vragen of problemen, waardoor ze een positieve ervaring hebben en mogelijk terugkeren naar de website voor meer informatie.

© Pean-buiten 2024
Webontwikkeling door Convident