Wil je tijdens je werk ook genieten van de natuur? Dan is Pean-buiten dé plek voor jouw workation. Gelegen in het prachtige Peansterbosk in Friesland, biedt Pean-buiten rust en ruimte om te werken én te wandelen. Met bijna 3 hectare eigen buitenterrein en diverse wandelroutes in de omgeving, kun je tijdens je pauzes genieten van de groene omgeving.

Op ons agrarisch erfgoed hebben we verschillende ruimtes beschikbaar voor groepen van 4 tot 100 deelnemers. Van grote conferentieruimtes tot kleinschalige waterlodges, elke ruimte is omringd door veel bos, weiland en water. Zo kun je een combinatie van binnen en buiten werken maken, wat zorgt voor een inspirerende werkomgeving.

Naast de rustige omgeving en de mogelijkheid om te wandelen, bieden wij ook alle praktische faciliteiten die je nodig hebt. Denk aan een beamer, flipover en zeer goede wifi. De prijzen zijn in overleg en we denken graag met je mee over de mogelijkheden voor jouw workation.

Kortom, bij Pean-buiten kun je genieten van een unieke werkervaring waarbij wandelen en werken hand in hand gaan. Boek nu jouw workation en ontdek de rust en ruimte van Friesland.1. Workations waarbij wandelen centraal staat, zijn steeds populairder aan het worden onder werknemers. Uit een onderzoek van Booking.com blijkt dat 56% van de respondenten aangeeft dat wandelen een belangrijk onderdeel is van hun workation. (Bron: Booking.com, 2021)

2. Wandelen tijdens een workation kan bijdragen aan een verhoogde productiviteit en creativiteit. Uit een studie van de Stanford University blijkt dat wandelen de hersenactiviteit stimuleert en kan leiden tot nieuwe ideeën en oplossingen voor problemen. (Bron: Stanford University, 2014)

3. Workations waarbij wandelen centraal staat, kunnen bijdragen aan een betere gezondheid en welzijn van werknemers. Uit een onderzoek van de Universiteit van Edinburgh blijkt dat regelmatig wandelen kan leiden tot een vermindering van stress en angstgevoelens, en kan bijdragen aan een betere nachtrust. (Bron: Universiteit van Edinburgh, 2020)Workation wandelen in de natuur is een term die verwijst naar een combinatie van werken en vakantie vieren in een natuurlijke omgeving. Tijdens een workation wandelen in de natuur kun je werken aan je taken en projecten, terwijl je tegelijkertijd geniet van de rust en schoonheid van de natuur om je heen. Dit kan een geweldige manier zijn om te ontsnappen aan de dagelijkse sleur en je creativiteit en productiviteit te stimuleren. Er zijn verschillende locaties en accommodaties beschikbaar die speciaal zijn ontworpen voor workation wandelen in de natuur, dus je kunt gemakkelijk een plek vinden die bij jouw behoeften en budget past. Of je nu alleen werkt of met een team, een workation wandelen in de natuur kan een verfrissende en inspirerende ervaring zijn.Een workation wandelvakantie in Nederland is een vakantie waarbij je werken en ontspannen combineert. Tijdens deze vakantie ga je wandelen in de prachtige natuur van Nederland en werk je tegelijkertijd aan je projecten. Het is een ideale manier om te ontsnappen aan de dagelijkse sleur en tegelijkertijd productief te blijven. Nederland biedt talloze mooie wandelroutes, van de Veluwe tot aan de Wadden. Je kunt kiezen voor een georganiseerde workation of zelf een programma samenstellen. Het is een unieke manier om te genieten van de natuur en tegelijkertijd je werk gedaan te krijgen.

1. Wat is een workation wandelen?
Een workation wandelen is een combinatie van werken en wandelen op een inspirerende locatie. Het idee is om de voordelen van werken en vakantie te combineren, terwijl je tegelijkertijd geniet van de natuur en de frisse lucht tijdens het wandelen.

2. Waar kan ik een workation wandelen boeken?
Er zijn verschillende organisaties die workation wandelen aanbieden. Je kunt online zoeken naar aanbieders die dit soort reizen organiseren. Het is belangrijk om te kijken naar de locatie, accommodatie en de activiteiten die worden aangeboden om te bepalen welke het beste bij jou past.

3. Wat zijn de voordelen van een workation wandelen?
Een workation wandelen biedt verschillende voordelen, waaronder het verhogen van de productiviteit door de combinatie van werk en beweging. Het kan ook helpen om stress te verminderen en de creativiteit te stimuleren door de inspirerende omgeving. Daarnaast is het een geweldige manier om nieuwe mensen te ontmoeten en te netwerken.

© Pean-buiten 2024
Webontwikkeling door Convident