Teambuilding & Uitjes

Teambuilding & Uitjes


Op zoek naar een unieke vakantiebestemming? Dan is Pean-buiten dé plek voor jou! Dit bijzondere vakantiepark ligt centraal in Friesland, in het prachtige Peansterbosk, direct aan het water. Hier vind je 12 eigenzinnige huisjes, elk met veel privacy en zonder auto’s in de buurt. Toch sta je binnen een minuut aan het water, waar je kunt genieten van diverse watersportactiviteiten.

Maar Pean-buiten is niet alleen een ideale vakantiebestemming, het is ook dé plek voor groene vergaderingen en bedrijfsuitjes. Op het agrarisch erfgoed van Pean-buiten vind je verschillende ruimtes, geschikt voor diverse groepsgroottes. Elke ruimte of waterlodge is omringd door veel bos, weiland en water, waardoor een combinatie van binnen en buiten werken een logische stap is.

Met bijna 3 hectare eigen buitenterrein en direct aan de Friese meren, biedt Pean-buiten ook diverse wandelroutes en mogelijkheden voor buitenactiviteiten. En met no-brainers als een beamer, flipover en zeer goede wifi, is alles tot in de puntjes geregeld voor een geslaagd bedrijfsuitje in Heerenveen.

Kortom, Pean-buiten is dé plek voor een bijzondere vakantie of groene vergadering in Friesland. Neem contact op voor meer informatie en prijzen.1. Heerenveen is een populaire locatie voor bedrijfsuitjes. Volgens een onderzoek van Eventbranche.nl is Heerenveen de op één na meest populaire stad in Friesland voor bedrijfsuitjes, na Leeuwarden. (Bron: https://www.eventbranche.nl/nieuws/top-10-steden-friesland-voor-bedrijfsuitjes-16720.html)

2. Een bedrijfsuitje kan bijdragen aan de teambuilding en productiviteit van een bedrijf. Uit onderzoek van Effectory blijkt dat bedrijven die regelmatig teambuildingactiviteiten organiseren, een hogere medewerkerstevredenheid en productiviteit hebben. (Bron: https://www.effectory.nl/kennis/teambuilding/)

3. Bedrijfsuitjes zijn fiscaal aftrekbaar. Volgens de Belastingdienst zijn bedrijfsuitjes tot een bedrag van €150 per persoon per jaar volledig aftrekbaar van de belasting. (Bron: https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/belastingdienst/zakelijk/btw/tarieven_en_vrijstellingen/btw_en_bedrijfsuitjes)Bedrijfsuitje Heerenveen activiteiten zijn activiteiten die geschikt zijn voor een bedrijfsuitje in Heerenveen. Dit kunnen verschillende activiteiten zijn, zoals teambuilding activiteiten, sportieve activiteiten of creatieve activiteiten. Het doel van een bedrijfsuitje is vaak om de teamspirit te versterken en de onderlinge band tussen collega’s te verbeteren. Er zijn diverse organisaties die bedrijfsuitjes in Heerenveen aanbieden en hierbij kunnen zij ook helpen bij het kiezen van de juiste activiteiten die passen bij het bedrijf en de wensen van de deelnemers.Bedrijfsuitje Heerenveen ideeën? Als assistent die tekst schrijft voor websites, kan ik u helpen bij het vinden van de perfecte activiteiten voor uw bedrijfsuitje in Heerenveen. Er zijn tal van ideeën voor bedrijfsuitjes in Heerenveen, of u nu op zoek bent naar een sportieve activiteit, een creatieve workshop of een culinaire ervaring. U kunt bijvoorbeeld denken aan een rondleiding door het Abe Lenstra Stadion, een kookworkshop bij een lokale chef-kok of een gezellige borrel op een boot in de Friese meren. Er zijn genoeg mogelijkheden om uw bedrijfsuitje in Heerenveen onvergetelijk te maken!

Teambuilding & Uitjes

Teambuilding & Uitjes

© Pean-buiten 2024
Webontwikkeling door Convident