Als creatief brein achter de waterlodges van Pean-buiten ben ik altijd heel nieuwsgierig naar verbeterpunten voor onze vakantiehuizen. De beste tips voor nóg meer vakantieplezier ontvangen we het liefst van de gebruikers, onze gasten. We zijn hier altijd heel dankbaar voor, want het is net als bij planten: alles wat je aandacht geeft, groeit! Afgelopen weekend sliepen er veel vrienden van ons in de lodges. Dat was een ideaal moment om feedback te vragen. Dus stuurde ik deze vraag rond in de groepsapp:

Belangrijke taak: het lijstje sturen met dingen / spullen die je miste in het huisje, kapot is, vervangen moet worden of gewoon totaal niet werkt. Ook mag je leuke ideeën of inspiraties uiteraard toevoegen. Je mag eindelijk eens heeeeerlijk kritisch zijn (denk aan het programma Bed & Breakfast, waar wordt geklaagd over het missen van een bakje voor je tandenborstel). Stuur het lijstje maar in de app (wellicht inspireer je anderen ook) dan kunnen wij het bundelen en mee aan de slag.

Luister je dit verhaal liever? Klik dan hier

Paradigma’s

Voor ik jullie vertel wat er zo bijzonder was aan de reacties, vertel ik graag even over een stukje dat ik laatst las over vooroordelen en paradigma’s – de manier waarop wij de werkelijkheid ervaren. Gevormd door bijvoorbeeld opvoeding en door de ervaringen die we in ons leven gehad hebben.
Een boer, een archeoloog en een projectontwikkelaar staan samen naast een stuk land. Wat zien deze mensen? De boer ziet zijn ploeg al rijden, om daarna te gaan zaaien en oogsten. De archeoloog ziet de bodemschatten glinsteren in de grond. En de projectontwikkelaar ziet een blinkend kantoorgebouw. Hetzelfde stuk land. Drie totaal andere invullingen.

Ruige luchtwortels

Terug naar Pean-buiten: Voor mij als dochter van een bollenboer is het belangrijk dat er échte planten staan in onze 12 vakantiehuizen. Dit vergroot het thuisgevoel dat ik gasten graag geef. En ik kan je vertellen dat het best een uitdaging is om deze op hun mooist te houden. Na wat testen vond ik de Monstera een geschikte plant, omdat die door de luchtwortels niet zoveel verzorging nodig heeft. Maar met die luchtwortels ziet de Monstera er wel wat ruig uit. Dat vind ik “monsterlijk mooi”. Drie van mijn vrienden geven feedback op de huizen waar ze in sliepen. En blijkbaar ook op de planten die er staan; plant-aardige feedback. Ook op mijn geliefde Monstera’s.

Marijke – waterlodge Ljurk
“Fantastisch huisje, prachtig uitzicht maar als ik dan toch moet zeuren… deze plant met die lelijke wortels neemt wel erg veel plek in. Vervangen door bescheiden plantje of leuk lampje bv.”


Simone – waterlogde Iisfûgel
“Er staan veel kleine plantjes, maar een wat grotere zou wel gezellig zijn.”


Tim – waterlodge Goudûle
“Wat een mooie plant! Wat voor soort is dat? Mag ik die anders mee naar huis nemen?

Plantenfilter?

Op Pean-buiten hebben we er rekening mee gehouden dat iedereen anders is en eigen wensen heeft. Elke waterlodge is juist daarom uniek. De variatie zie je bijvoorbeeld terug in de vorm, het interieur, het aantal slaapkamers, wel of geen bad en het aantal badkamers. Veel lodges zijn geschikt om je huisdier mee te nemen. Een aantal is juist extra leuk voor een verblijf met kinderen. Weer een ander huis heeft een extra grote leefruimte die ook zeer geschikt is om te vergaderen.
Afgaande op de feedback zijn er nog kansen voor een extra filter in de boekingsmodule:

Kijk eens op www.peanbuiten.nl en ontdek dat er ook precies voor jou een geschikte waterlodge te vinden is. Kun je niet kiezen? Bel ons even op (0566) 63 13 92! We kennen de lodges door en door en adviseren je graag over de perfecte lodge voor jouw verblijfswensen!


Natasja
Eigenaar Pean & creatief brein Pean-buiten

Klik hier voor de waterlodges van Pean-buiten

© Pean-buiten 2024
Webontwikkeling door Convident