Bruiloft Friesland

Bekijk de brochure om een goed beeld te krijgen, of kom gezellig langs!
-1. Volgens een onderzoek van The Knot, een toonaangevend trouwmagazine, kiest meer dan 50% van de bruidsparen ervoor om hun huwelijksceremonie op video vast te leggen. (Bron: The Knot, 2021)

2. Uit een enquĂȘte onder bruidsparen in Friesland blijkt dat bijna 80% van hen een trouwvideo heeft laten maken van hun huwelijksceremonie en/of feest. (Bron: Trouwshop Friesland, 2021)

3. Volgens het CBS zijn er in 2019 in Friesland 3.305 huwelijken gesloten. (Bron: CBS, 2021)

Deze feiten en statistieken laten zien dat er een groeiende vraag is naar trouwvideo’s en dat veel bruidsparen in Friesland ervoor kiezen om hun huwelijksceremonie op video vast te leggen.Trouwvideo laten maken in Friesland? Als je gaat trouwen, is het vast een van de belangrijkste dagen van je leven. Het is dan ook begrijpelijk dat je deze dag graag wilt vastleggen op video. Een trouwvideo is een mooie manier om deze bijzondere dag te herbeleven. Als je in Friesland gaat trouwen, dan kun je een trouwvideo laten maken door een professionele videograaf uit deze regio. Deze persoon heeft ervaring met het vastleggen van bruiloften en kan ervoor zorgen dat jullie trouwvideo een prachtige herinnering wordt. Het is belangrijk om op tijd een afspraak te maken met de videograaf, zodat je zeker weet dat deze op jullie trouwdag beschikbaar is. Vraag ook naar de mogelijkheden en tarieven, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Met een trouwvideo kun je nog jarenlang genieten van jullie bijzondere dag!-

Bruiloft Friesland

Bruiloft Friesland

Bekijk de brochure om een goed beeld te krijgen, of kom gezellig langs!

Bekijk de brochure om een goed beeld te krijgen, of kom gezellig langs!

© Pean-buiten 2024
Webontwikkeling door Convident