Retreats Friesland bij Pean-buiten

Miracle Morning

Miracle Morning is de snelste manier om elke dag wakker te worden en het leven te creëren dat je altijd hebt willen leven.

Miracle Morning Retreat Friesland

 

Loopbaan Retreat Friesland

Het programma biedt een driedaagse loopbaan retreat in Friesland. We helpen je drie dingen te vinden: Welke talenten heb je, waar wordt je blij en energiek van en waar gaat jouw passie over.

Loopbaan Retreat Friesland

 

Hechting en Zingeving Retreat Friesland

In deze reis naar binnen gidsen we je graag naar een van jouw fundamenten van je bestaan. In deze reis naar binnen laten we je op plekken kijken, waar je wellicht nog nooit geweest bent.

Hechting en Zingeving Retreat Friesland

 

Wim Hof Retreat Friesland

Wim Hof Retreat Friesland is dé manier om fysieke- en mentale stress te reguleren. Leren voelen is jezelf begrijpen!

Wim Hof Retreat Friesland

Kleur jouw Koers Retreat Friesland

Kleur jouw Koers Retreat Friesland geeft jou in 1 dag inzicht in wie je bent, jouw grootste kracht, wat jou drijft en hoe je dit in de wereld gaat zetten.

Kleur jouw Koers Retreat Friesland

Lichter Leven Retreat Friesland
Wat we kunnen leren van Brené Brown

19 januari 2024

Lichter leven is een retreat waar je je onder gaat dompelen in de thema’s van Brené Brown: kwetsbaarheid, imperfectie, moed, schaamte. Je gaat deze driedaagse meer begrip voor jezelf krijgen en gaat voelen dat ook jij (in al je volledigheid) de moeite waard bent.

Lichter Leven Retreat Friesland

De Verwondering Retreat Friesland

7-9 februari 2024

Je bent zoveel mooier dan je denkt.

De Verwondering is een retreat waarin je jouw overtuigingen en vooroordelen, over jezelf en de wereld, leert kennen en liefdevol omarmen.

De Verwondering Retreat Friesland

Zeilen en Yoga Retreat Friesland

14-16  februari 2024

Tijdens de Zeilen & Yoga Retreat Friesland word je elke dag wakker in één van de prachtige waterlodges van Pean-buiten. De yoga lessen van Joan zijn een combinatie van vinyasa & yin lessen met ademwerk. Daarna gaan we zeilen. Een ochtend met sport, relaxen, plezier en een glimlach.

Besteed de rest van de dag op, in de omgeving van het mooie Pean-buiten of in de sauna. Je hebt een geweldige tijd met veel nieuwe ontmoetingen.

Yoga en Zeilen Retreat Friesland
© Pean-buiten 2024
Webontwikkeling door Convident