Teambuilding & bedrijfsuitjes bij Pean-buiten

Met je team of groep Pean-buiten beleven

Ons agrarisch erfgoed ligt afgelegen in de natuur en direct aan de Friese meren. We hebben verschillende ruimtes om samen te komen. Van grote conferentieruimtes tot kleinschalige waterlodges.

Ons terrein en onze omgeving zijn bij uitstek geschikt voor actieve, leuke en verbindende activiteiten. De activiteiten zijn geschikt voor diverse groepsgroottes. Van 3 persoons executive team tot alle 100+ personeelsleden. Van hei-sessie tot familiedag.

Praktisch

Groepsgrootte: van 4 tot 100+ deelnemers
Activiteiten: watersport gerelateerde teambuilding
Gebied: Pean-buiten en de Friese meren
Binnen oppervlakte:
vele ruimtes van 12 m2 tot 200 m2
Buiten oppervlakte: bijna 3 hectare eigen buitenterrein
Prijzen: in overleg

Informatie

Het afstemmen van een goed, op maat gemaakt,  programma kunnen we samen doen.

Neem contact met ons op via de knop hieronder.

Afstemmen op maat gemaakt programma

 

Teambuilding

Van een paar uur tot meerdere dagen

Teambuiding en bedrijfuitjes zijn soms al nuttig als ze een paar uur duren. Een korte activiteit met elkaar kan al veel teweegbrengen.

Vaak komen teams een hele dag bij ons. De ochtend is dan gevuld met een presentatie-, of vergaderprogramma. De middag en avond bestaat uit activiteiten, lekker eten en drinken.

Er zijn ook veel bedrijven die ervoor kiezen om meerdere dagen op Pean-buiten te verblijven. Onze waterlodges zijn  uitstekend geschikt om iedereen te laten overnachten.

Ideale omgeving voor je team

Pean-buiten is de ideale groen omgeving om met je team te werken.  Dit gebeurt er sowieso als je op Pean-buiten bent:

 • plezier maken
 • stress reductie
 • beter relativeringsvermogen
 • meer creativiteit

Persoonlijk leiderschap

We bereiden het samen programma voor zodat ook de individuen in jullie team zich kunnen ontwikkelen. Denk aan bijvoorbeeld de volgende inhoudelijk vraagstukken:

 • wat is het persoonlijk leiderschap van onze medewerkers?
 • bestaat er een open en veilige sfeer?
 • worden plannen goed voorbereidt en uitgewerkt?
 • zijn we als individuen goed in prioriteren?

Teamwerk

Het programma dat we samen maken gaat natuurlijk ook over teambuilding. In de voorbereiding van jullie uitjes bespreken we alles. Denk aan bijvoorbeeld de volgende inhoudelijk vraagstukken:

 • wordt er in het bedrijfsbelang gedacht of spelen persoonlijke belangen een rol?
 • kunnen de mensen goed luisteren naar elkaar?
 • weten we wat de diverse verschillende kwaliteiten in de teams zijn?
 • hebben we een lerende, zich zelfcorrigerende omgeving?

Diverse activiteiten

Zeilen

Bij Pean-buiten zeilen is een heerlijke activiteit. We kunnen een (puzzel) tocht zeilen. Of een zeilwedstrijd houden. Als het nodig is kunnen wij schippers regelen om met jullie het water op te gaan.

Sloepvaren

Onze elektrische sloepen laten je fluisterstil door Friesland glijden. De omgeving is prachtig. We hebben een aantal bijzondere routes. Er is ook de mogelijkheid om een puzzel route te varen.

Vlot bouwen

Een ideale team activiteit is vlotbouwen. Maak samen het ontwerp, bouw het vlot en… ga het dan testen in de water van Pean-buiten.

Seven Steps

Seven steps is een sterk inhoudelijk programma. Jullie team gaat aan de hand van deze zeven stappen een ontwikkeling door om nog succesvoller te worden.

Suppen

Suppen is heel gezond. Het is prachtig en soms ook hilarisch. Rondom Pean-buiten hebben we een aantal mooie sup-routes voor jullie uitgezet.

We hebben ook een hele grote supplank waar tot 15 personen tegelijk op kunnen.

Diverse extra’s

 • yoga
 • meditatie
 • samen liedje schrijven
 • dropping
 • samen koken
 • mircacle moring

 

 

 

Escape island

Met Escape Island wordt het team gedropt op een onbewoond eiland. Met de materialen die daar gevonden kunnen worden ga je jullie ontsnapping organiseren. Komen jullie weer terug op Pean-buiten?

En, wat kwam er allemaal aan het licht tijdens deze intensieve samenwerkingsopdracht?

Informatie

Meer weten over een Teambuiding | Uitje op Pean-buiten?

Neem contact met ons op via de knop hieronder.

Teambuiding | Uitje

 

Ontspanning in de avond

Wie één of meerdere overnachtingen bij ons boekt,  ervaart dat er ook in de avond een hoop te doen is voor het team op Pean-buiten.

Bijvoorbeeld ontspanning bij een mooi kampvuur.

Verdieping in de ochtend

Wie één of meerdere overnachtingen bij ons boekt, ervaart dat er ook in de ochtend een hoop te doen is op Pean-buiten.

Bijvoorbeeld verdieping met een sunrise yoga of meditatie sessie voor het hele team.

Eten en Slapen

Pean-buiten heeft een eigen chef-kok. Onze chef kookt zeer smaakvolle (eventueel vegetarische) maaltijden met seizoensgebonden streekproducten. We kunnen met alle allergieën rekening houden.

Overnachten kan in privé kamers. Je slaapt op Swiss Sence boxspring matrassen met Swiss Sence dekbedden en kussens.

Agrarisch erfgoed

Authentieke melkstal, de Jister. 40-100 personen

Onze verbouwde authentieke melkstal, de Jister, is onze grootste ruimte. Er kunnen groepen tot 100+ deelnemers meedoen. De velden om de melkstal heen zijn geschikt voor buitenwerken en voor teambuilding.

 

Oude Hooiberg, de Berch. 30 personen

Onze oude hooiberg is prachtig verbouwd. De Berch ligt direct aan de Friese meren. De velden rondom de Berch zijn geschikt voor buitenwerken en voor teambuilding.

 

 

De Sinnekant 25 personen

Aan de zonkant van onze voormalige melkstal is een prachtig terras met een prettige binnenruimte. Je kijkt direct over de wijdse velden die ook nog eens heel geschikt zijn voor buitenwerken en voor teambuilding.

Kleinschalig vergaderen

Waterlodge Goudule

In ons kleinschalige vakantiedorpje Pean-buiten hebben wij een waterlodge geschikt gemaakt voor zakelijke gebruik met 16 personen. Dit waterlodge heeft een werkelijk schitterend uitzicht. De grasveldjes en terrassen rondom Goudule zijn ingericht voor kleinschalige breakout-, en inspiratiemomenten.

Waterlodges

De 12 waterlodges van Pean-buiten zijn allemaal geschikt voor meetings en workations. De waterlodges hebben ruimte voor 4 tot 6 personen. De prachtige terrassen en het voedselbos zijn ideaal om te genieten van de buitenruimte.

Pean-buiten

Pean-buiten is een kleinschalig en hoogwaardig vakantiedorpje met 12 schitterende waterlodges. Zoals dat in een dorpje hoort, zijn er ook een aantal authentieke ruimtes waar mensen samen kunnen komen voor bijvoorbeeld een lezing, diner of vergadering.

De combinatie van de luxe lodges en de ligging aan een waterrijk National Park is uniek. Zowel binnen als buiten de lodges ervaar je de rust en ruimte van het leven midden in de natuur. Het agrarisch erfgoed van het vroegere boerenbedrijf waarop Pean-buiten gelegen is, draagt bij aan onze authentieke uitstraling.

Pean-buiten ligt zeer afgelegen en waarborgt daarmee de privacy van haar gasten. Zo voelen ook mensen die normaal in de spotlights staan zich volledig vrij en kan iedereen zich kwetsbaar opstellen.

John van Dyke

“For our yearly annual meeting we have many colleagues from abroad coming to this event. Since we are a company that attracts a lot of attention, we looked for a hide away to host our meeting with teambuilding activities. And we found it! Pean-buiten fulfilled all the high standards of our boardmembers from oversees. And their privacy was guaranteed. “

Berber Kooistra

“We komen een aantal keer per jaar. Het afstemmen van onze inhoudelijke behoeftes met het programma wat Pean-buiten biedt, gaat geweldig. Nooit meer een teamuitje dat de plank misslaat.”

© Pean-buiten 2023
Webontwikkeling door Convident