Werken en vakantie vieren tegelijkertijd? Dat kan bij Pean-buiten! Onze unieke locatie biedt de perfecte omgeving voor een workation. Gelegen in het prachtige Peansterbosk in Friesland, omringd door groen en aan het water, is Pean-buiten de ideale plek om te werken én te ontspannen.

Onze accommodatie beschikt over diverse ruimtes, geschikt voor groepen van 4 tot 100 deelnemers. Of je nu op zoek bent naar een grote conferentieruimte of een kleinschalige waterlodge, bij Pean-buiten vind je het allemaal. En het beste van alles? Onze ruimtes zijn omringd door bos, weiland en water, waardoor je tijdens je workation kunt genieten van de prachtige natuur.

Naast de vele binnenruimtes beschikt Pean-buiten ook over bijna 3 hectare eigen buitenterrein, direct aan de Friese meren. Hier kun je tussen het werken door even uitwaaien tijdens een wandeling over één van de diverse wandelroutes. En natuurlijk zijn alle faciliteiten aanwezig die je nodig hebt voor een succesvolle workation, zoals een beamer, flipover en zeer goede wifi.

Kortom, bij Pean-buiten kun je in alle rust werken én genieten van de prachtige omgeving. En dat alles tegen een prijs die we in overleg met jou bepalen. Boek nu jouw workation bij Pean-buiten en ervaar zelf hoe het is om te werken op een unieke locatie!1. Steeds meer Nederlanders kiezen voor een workation als vakantie. Uit onderzoek van reisorganisatie Eliza was here blijkt dat het aantal boekingen voor workations in 2019 met maar liefst 40% is gestegen ten opzichte van het voorgaande jaar. (Bron: Eliza was here, 2019)

2. Een workation kan leiden tot een hogere productiviteit en creativiteit. Uit een onderzoek onder 500 werknemers van het Amerikaanse bedrijf FlexJobs blijkt dat 86% van de respondenten productiever was tijdens een workation en 77% gaf aan dat het hun creativiteit had gestimuleerd. (Bron: FlexJobs, 2019)

3. Werkgevers zijn steeds meer bereid om hun werknemers een workation aan te bieden. Uit een onderzoek van reisorganisatie TravelBird blijkt dat 64% van de Nederlandse werkgevers openstaat voor het idee van een workation en dat 36% van de werkgevers dit zelfs actief aanbiedt aan hun werknemers. (Bron: TravelBird, 2018)Gezocht in Nederland: Workation Nederland en Goedkope workation.

Een workation is een combinatie van werken en vakantie vieren. Het idee is dat je op een inspirerende locatie verblijft en tegelijkertijd aan het werk kunt zijn. Workations zijn populair geworden omdat ze een goede balans bieden tussen werk en ontspanning. Nederland biedt veel mogelijkheden voor een workation. Er zijn verschillende locaties waar je kunt verblijven, zoals vakantiehuizen, hotels en co-working spaces. Daarnaast zijn er ook veel activiteiten te doen, zoals wandelen, fietsen en watersporten.

Als je op zoek bent naar een goedkope workation in Nederland, zijn er ook veel mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een budgethotel of een hostel. Daarnaast zijn er ook veel co-working spaces die goedkope werkplekken aanbieden. Het is ook mogelijk om te kamperen op een camping met goede wifi-verbinding. Er zijn dus genoeg opties om een workation in Nederland te plannen, ongeacht je budget.

1. Wat is een workation?
Een workation is een combinatie van werk en vakantie. Het houdt in dat je op een inspirerende locatie gaat werken, terwijl je tegelijkertijd geniet van de omgeving en ontspant. Het idee is om de voordelen van werken en vakantie te combineren, zodat je productiever en gelukkiger bent.

2. Waarom zou ik een workation overwegen?
Een workation kan verschillende voordelen hebben. Ten eerste kan het je helpen om je creativiteit te stimuleren en je productiviteit te verhogen. Daarnaast kan het je helpen om te ontspannen en je stressniveau te verlagen. Bovendien kan het je de mogelijkheid bieden om nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe ervaringen op te doen.

3. Waar kan ik een workation boeken?
Er zijn verschillende websites en organisaties die workations aanbieden. Je kunt bijvoorbeeld zoeken naar workationaanbieders in de regio waar je naartoe wilt gaan, of je kunt een reisorganisatie inschakelen die gespecialiseerd is in workations. Het is belangrijk om goed onderzoek te doen naar de verschillende opties en ervoor te zorgen dat de workation past bij jouw wensen en behoeften.

© Pean-buiten 2023
Webontwikkeling door Convident