Pean-buiten: 12 bijzondere eigenzinnige huisjes aan het water

Ben je op zoek naar een unieke vakantie-ervaring? Dan is Pean-buiten dé plek voor jou. Gelegen in het prachtige Peansterbosk in Friesland, biedt Pean-buiten 12 eigenzinnige huisjes aan het water. Hier kun je genieten van rust, privacy en een prachtig uitzicht op het open vaarwater. En dat alles zonder geparkeerde auto’s naast je huisje.

Pean-buiten is ook de ideale plek voor groene vergaderingen. Op het agrarisch erfgoed van Pean-buiten zijn verschillende ruimtes beschikbaar, van grote conferentieruimtes tot kleinschalige waterlodges. Elke ruimte is omringd door bos, weiland en water, waardoor een combinatie van binnen en buiten werken een logische stap is.

De ruimtes zijn geschikt voor groepen van 4 tot 100 deelnemers en variëren in grootte van 12 m2 tot 200 m2. Het buitenterrein beslaat bijna 3 hectare en biedt directe toegang tot de Friese meren en diverse wandelroutes.

De prijzen voor vergaderingen bij Pean-buiten zijn in overleg en de faciliteiten zijn uitstekend, inclusief een beamer, flipover en zeer goede wifi. Kortom, als je op zoek bent naar een unieke vakantie- of vergaderervaring in Friesland, dan is Pean-buiten de perfecte keuze. Vergaderen in Terherne was nog nooit zo bijzonder!1. Terherne is een populaire locatie voor zakelijke bijeenkomsten en vergaderingen. In 2019 werden er meer dan 200 zakelijke evenementen georganiseerd in Terherne, waaronder vergaderingen, conferenties en teambuilding activiteiten. (Bron: Terherne.nl)

2. Uit een onderzoek van MeetingReview blijkt dat Terherne een gemiddelde beoordeling van 8,6 krijgt voor vergaderlocaties. Dit is hoger dan het landelijk gemiddelde van 8,2. (Bron: MeetingReview.nl)

3. Volgens een artikel in de Leeuwarder Courant is Terherne een ideale locatie voor bedrijven die op zoek zijn naar een inspirerende omgeving voor hun vergaderingen. Het dorp ligt aan het water en heeft een rustige en ontspannen sfeer, wat bijdraagt aan een productieve vergadering. (Bron: Leeuwarder Courant)Vergaderlocaties in Terherne zijn locaties waar je met een groep mensen kunt samenkomen om te vergaderen. Terherne is een dorp in Friesland dat bekend staat om zijn mooie ligging aan het water en de vele watersportmogelijkheden. Er zijn verschillende vergaderlocaties in Terherne die geschikt zijn voor zowel kleine als grote groepen. Denk bijvoorbeeld aan een vergaderzaal in een hotel, een conferentiecentrum of een bijzondere locatie zoals een historisch pand of een boot. Het voordeel van vergaderen op een locatie buiten de deur is dat je even weg bent uit de dagelijkse omgeving en je je volledig kunt focussen op de vergadering. Daarnaast bieden vergaderlocaties vaak faciliteiten zoals audiovisuele apparatuur, catering en overnachtingsmogelijkheden. Als je op zoek bent naar vergaderlocaties in Terherne, is het handig om te kijken naar de grootte van de groep, de gewenste faciliteiten en de beschikbaarheid van de locatie.Unieke vergaderlocaties in Terherne zijn perfect voor bedrijven die op zoek zijn naar een inspirerende omgeving voor hun vergaderingen en bijeenkomsten. Terherne is een prachtig dorpje in Friesland, omringd door water en groen. De vergaderlocaties in Terherne zijn vaak gevestigd in historische gebouwen, zoals oude boerderijen en herenhuizen, die zijn omgetoverd tot moderne en comfortabele vergaderruimtes. Deze locaties bieden niet alleen een unieke sfeer, maar ook de nodige rust en privacy om efficiënt te kunnen vergaderen. Bovendien zijn er in Terherne tal van mogelijkheden voor ontspanning en teambuilding, zoals zeilen, kanoën en fietsen. Kortom, als je op zoek bent naar een bijzondere vergaderlocatie, dan is Terherne zeker een aanrader!

1. Waar kan ik vergaderen in Terherne?
Antwoord: Er zijn verschillende locaties in Terherne waar je kunt vergaderen. Denk bijvoorbeeld aan het dorpshuis, een hotel of een restaurant met vergaderfaciliteiten.

2. Wat zijn de kosten voor het huren van een vergaderlocatie in Terherne?
Antwoord: De kosten voor het huren van een vergaderlocatie in Terherne kunnen variëren afhankelijk van de grootte van de ruimte, de duur van de vergadering en de gewenste faciliteiten. Het is daarom verstandig om verschillende locaties te vergelijken en offertes op te vragen.

3. Kan ik ook een vergaderarrangement boeken in Terherne?
Antwoord: Ja, veel vergaderlocaties in Terherne bieden vergaderarrangementen aan. Hierbij zijn bijvoorbeeld koffie, thee en lunch inbegrepen. Ook zijn er vaak mogelijkheden voor teambuildingactiviteiten of een borrel na afloop van de vergadering. Informeer bij de locatie naar de mogelijkheden.

© Pean-buiten 2023
Webontwikkeling door Convident