Op zoek naar een unieke vakantiebestemming in Friesland? Dan is Pean-buiten de perfecte plek voor jou! Gelegen in het prachtige Peansterbosk, bieden wij 12 eigenzinnige huisjes aan het water. Hier geniet je van rust, privacy en een schitterend uitzicht op het open vaarwater. Bovendien bevindt ons terrein zich vlakbij het natuurgebied de Alde Feanen, waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen.

Maar Pean-buiten is meer dan alleen een vakantiebestemming. Ook voor zakelijke bijeenkomsten ben je bij ons aan het juiste adres. Op ons agrarisch erfgoed hebben we verschillende ruimtes beschikbaar, van grote conferentieruimtes tot kleinschalige waterlodges. Zo bieden we voor elke groepsgrootte een geschikte ruimte, omringd door groen en water. Combineer binnen en buiten werken en geniet van een inspirerende vergaderlocatie.

Onze faciliteiten zijn praktisch en compleet. Zo bieden we ruimte voor groepen van 4 tot 100 deelnemers, met binnenruimtes variërend van 12 m2 tot 200 m2 en bijna 3 hectare eigen buitenterrein. Bovendien bevinden we ons direct aan de Friese meren en zijn er diverse wandelroutes in de omgeving. En natuurlijk zijn onze faciliteiten voorzien van alle benodigde apparatuur, zoals beamers, flipovers en uitstekende wifi.

Kortom, bij Pean-buiten vind je alles wat je nodig hebt voor een bijzondere vakantie of een geslaagde zakelijke bijeenkomst. Kom genieten van de rust, de natuur en het water en ontdek de schoonheid van Friesland.1. Terschelling is een populaire locatie voor zakelijke bijeenkomsten en vergaderingen. Volgens een onderzoek van MeetingReview.nl is Terschelling de op één na populairste locatie voor zakelijke bijeenkomsten in Nederland, na Amsterdam. (Bron: https://www.meetingreview.com/nl/blog/top-10-meeting-locaties-nederland)

2. Het eiland Terschelling heeft een breed aanbod aan vergaderlocaties, van kleine vergaderruimtes tot grote conferentiecentra. Volgens de website Vergaderen.nl zijn er meer dan 30 vergaderlocaties op Terschelling te vinden. (Bron: https://www.vergaderen.nl/vergaderlocaties-terschelling)

3. Het organiseren van een vergadering op Terschelling kan een positief effect hebben op de productiviteit en creativiteit van de deelnemers. Uit onderzoek van de Universiteit van Utah blijkt dat de natuurlijke omgeving kan bijdragen aan een betere concentratie en cognitieve prestaties. (Bron: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0272494413000279)Vergaderlocaties in Terschelling zijn de perfecte plekken om te vergaderen in een inspirerende omgeving. Terschelling is een prachtig eiland met veel natuur en rust, wat het ideaal maakt voor een vergadering of bijeenkomst. Er zijn verschillende vergaderlocaties op Terschelling die geschikt zijn voor zowel kleine als grote groepen. Deze locaties bieden vaak verschillende faciliteiten, zoals audiovisuele apparatuur, catering en overnachtingsmogelijkheden. Door te vergaderen op Terschelling kun je even helemaal weg zijn van de dagelijkse drukte en je volledig focussen op de vergadering. Bovendien kun je na de vergadering genieten van de prachtige natuur en de gezellige sfeer op het eiland. Kortom, vergaderlocaties in Terschelling bieden de perfecte combinatie van werk en ontspanning.Vergaderarrangementen Terschelling zijn speciaal samengestelde pakketten voor bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar een inspirerende locatie om te vergaderen. Terschelling is een prachtig eiland in de Waddenzee en biedt een unieke omgeving voor zakelijke bijeenkomsten. De vergaderarrangementen op Terschelling zijn vaak inclusief overnachtingen, maaltijden en vergaderfaciliteiten. Hierdoor kunnen de deelnemers zich volledig richten op de vergadering en hoeven zij zich geen zorgen te maken over de organisatie van het verblijf. Daarnaast biedt Terschelling ook diverse mogelijkheden voor teambuilding activiteiten, zoals een strandwandeling of een fietstocht door de duinen. Kortom, vergaderarrangementen Terschelling bieden een unieke combinatie van zakelijkheid en ontspanning op een prachtige locatie.

Natuurlijk, hier zijn drie veelgestelde vragen over vergaderen op Terschelling en de bijbehorende antwoorden:

1. Waar kan ik vergaderen op Terschelling?
Er zijn verschillende locaties op Terschelling waar je kunt vergaderen. Denk bijvoorbeeld aan hotels, restaurants en conferentiecentra. Enkele populaire opties zijn Hotel Schylge, WestCord ApartHotel Boschrijck en De Bonte Piet.

2. Wat zijn de voordelen van vergaderen op Terschelling?
Vergaderen op Terschelling biedt verschillende voordelen. Allereerst is het een mooie en inspirerende omgeving die kan bijdragen aan de creativiteit en productiviteit van de deelnemers. Daarnaast is het een goede manier om de teambuilding te versterken, omdat je samen weg bent van de dagelijkse werkomgeving. Tot slot kun je na de vergadering genieten van de prachtige natuur en de vele activiteiten die Terschelling te bieden heeft.

3. Hoe kan ik een vergadering op Terschelling organiseren?
Om een vergadering op Terschelling te organiseren, kun je het beste contact opnemen met de locatie waar je wilt vergaderen. Zij kunnen je informeren over de beschikbaarheid, de kosten en de mogelijkheden voor catering en andere faciliteiten. Het is ook verstandig om te kijken naar de verschillende activiteiten die je kunt doen op Terschelling, zodat je een programma kunt samenstellen dat past bij de wensen van de deelnemers.

© Pean-buiten 2023
Webontwikkeling door Convident