Teambuilding & Uitjes

Teambuilding & Uitjes


Op zoek naar een unieke vakantiebestemming in Friesland? Dan is Pean-buiten de perfecte plek voor jou! Gelegen in het prachtige Peansterbosk, bieden wij 12 eigenzinnige huisjes aan het water. Hier geniet je van rust, privacy en een prachtig uitzicht op het open vaarwater en natuurgebied de Alde Feanen. En dat alles zonder geparkeerde auto’s naast je huisje.

Maar Pean-buiten biedt meer dan alleen vakantiehuisjes. Ook voor groepen die op zoek zijn naar een inspirerende vergaderlocatie is Pean-buiten een uitstekende keuze. Op ons agrarisch erfgoed hebben we verschillende ruimtes beschikbaar, van grote conferentieruimtes tot kleinschalige waterlodges. Elke ruimte is omringd door veel groen en water, waardoor een combinatie van binnen en buiten werken een logische stap is.

Onze ruimtes zijn geschikt voor groepen van 4 tot 100 deelnemers en variëren in grootte van 12 m2 tot 200 m2. Daarnaast beschikken we over bijna 3 hectare eigen buitenterrein, direct aan de Friese meren en met diverse wandelroutes in de omgeving. En natuurlijk zijn alle benodigde faciliteiten aanwezig, zoals een beamer, flipover en zeer goede wifi.

Kortom, bij Pean-buiten vind je alles wat je nodig hebt voor een bijzondere vakantie of een geslaagd bedrijfsuitje of vergadering in Friesland. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en prijzen.1. Friesland is een populaire bestemming voor bedrijfsuitjes en vergaderingen. Volgens een onderzoek van MeetingReview was Friesland in 2019 de op één na populairste provincie voor zakelijke bijeenkomsten in Nederland, na Noord-Holland. (Bron: https://www.meetingreview.com/nl/blog/top-10-meeting-provincies-nederland-2019)

2. Een van de populairste activiteiten voor bedrijfsuitjes in Friesland is zeilen. Volgens een artikel van de Leeuwarder Courant uit 2019 is er een groeiende vraag naar zeilarrangementen voor bedrijfsuitjes en teambuilding in Friesland. (Bron: https://www.lc.nl/friesland/Bedrijfsuitjes-op-het-water-zeilen-is-populair-in-Friesland-24742631.html)

3. Friesland heeft een breed aanbod aan vergaderlocaties, van historische panden tot moderne conferentiecentra. Volgens een artikel van Congreswereld uit 2019 biedt Friesland meer dan 100 vergaderlocaties, waaronder het WTC Expo in Leeuwarden en het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen. (Bron: https://congreswereld.nl/nieuws/friesland-als-vergaderbestemming/)Bedrijfsuitje Friesland is een leuke en originele manier om met je collega’s een dagje weg te gaan en tegelijkertijd de provincie Friesland te ontdekken. Friesland heeft namelijk veel te bieden op het gebied van natuur, cultuur en activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan een zeiltocht over de Friese meren, een bezoek aan het historische stadje Dokkum of een workshop Friese taal en cultuur. Een bedrijfsuitje in Friesland kan op maat worden samengesteld, zodat het perfect aansluit bij de wensen en behoeften van jouw bedrijf. Het is een leuke manier om de teamspirit te versterken en tegelijkertijd te genieten van al het moois dat Friesland te bieden heeft.Vergaderen op locatie Friesland is een uitstekende optie voor bedrijven die op zoek zijn naar een inspirerende en rustige omgeving voor hun vergaderingen. Friesland biedt een prachtige omgeving met veel natuur en water, wat zorgt voor een ontspannen sfeer tijdens de vergadering. Er zijn verschillende locaties beschikbaar in Friesland die geschikt zijn voor vergaderingen, van kleine vergaderruimtes tot grote conferentiecentra. Deze locaties bieden vaak ook catering en andere faciliteiten, zoals audiovisuele apparatuur en gratis Wi-Fi. Door te vergaderen op locatie in Friesland kunnen bedrijven zich volledig concentreren op de vergadering en tegelijkertijd genieten van de prachtige omgeving.

Teambuilding & Uitjes

Teambuilding & Uitjes

© Pean-buiten 2024
Webontwikkeling door Convident