Teambuilding & Uitjes

Teambuilding & Uitjes


Op zoek naar een unieke vakantiebestemming? Dan is Pean-buiten dé plek voor jou! Gelegen in het prachtige Peansterbosk in Friesland, biedt Pean-buiten 12 eigenzinnige huisjes aan het water. Hier geniet je van rust, privacy en een prachtig uitzicht op het open vaarwater en natuurgebied de Alde Feanen. Bovendien ben je binnen een minuut bij het water, waar je kunt genieten van diverse watersportactiviteiten.

Maar Pean-buiten biedt meer dan alleen een vakantiebestemming. Op het agrarisch erfgoed kun je namelijk ook groen vergaderen. Met diverse ruimtes, van grote conferentieruimtes tot kleinschalige waterlodges, is er voor elke groepsgrootte een geschikte ruimte beschikbaar. En wat is er nu fijner dan vergaderen in een groene omgeving, omringd door bos, weiland en water?

Bij Pean-buiten kun je zowel binnen als buiten werken, waardoor een combinatie van beide een logische stap is. Met bijna 3 hectare eigen buitenterrein en directe toegang tot de Friese meren en diverse wandelroutes, is er genoeg ruimte om te ontspannen en te genieten van de natuur.

En alsof dat nog niet genoeg is, zijn de no-brainers ook nog eens aanwezig. Denk hierbij aan een beamer, flipover en zeer goede wifi. Kortom, alles wat je nodig hebt voor een geslaagd bedrijfsuitje in Drachten. Neem contact met ons op voor meer informatie over de prijzen en mogelijkheden.1. Drachten is een populaire bestemming voor bedrijfsuitjes in Friesland. Volgens een onderzoek van DagjeWeg.nl is Drachten de op één na meest gezochte stad in Friesland voor bedrijfsuitjes, na Leeuwarden. (Bron: https://www.dagjeweg.nl/nieuwsredactie/20909/Top-10-populairste-steden-voor-een-bedrijfsuitje-in-Friesland)

2. Uit een enquête onder bedrijven in Friesland blijkt dat 67% van de bedrijven minstens één keer per jaar een bedrijfsuitje organiseert. De meest populaire activiteiten zijn teambuilding, sportieve activiteiten en workshops. (Bron: https://www.friesland.nl/nl/ontdek-friesland/bedrijfsuitjes)

3. Een van de populairste bedrijfsuitjes in Drachten is een workshop glasblazen bij Glasatelier Vrij Glas. Volgens de website van het atelier hebben al meer dan 100 bedrijven deze workshop geboekt. (Bron: https://www.vrijglas.nl/bedrijfsuitje/)Bedrijfsuitje Drachten is een leuke en originele manier om met je collega’s een gezellige dag te beleven. Drachten biedt tal van mogelijkheden voor een geslaagd bedrijfsuitje. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een sportieve activiteit, zoals klimmen of paintballen. Maar ook een creatieve workshop of een culinaire wandeling behoren tot de mogelijkheden. Het is belangrijk om bij het organiseren van een bedrijfsuitje rekening te houden met de wensen en interesses van de deelnemers. Zo zorg je ervoor dat iedereen een leuke dag heeft en dat het bedrijfsuitje bijdraagt aan een goede teamspirit. Er zijn verschillende organisaties die gespecialiseerd zijn in het organiseren van bedrijfsuitjes in Drachten en omgeving. Zij kunnen je helpen bij het maken van een keuze en het regelen van alle benodigde zaken.Leuke bedrijfsuitjes in Friesland? Wij helpen graag bij het vinden van de perfecte activiteit voor jouw bedrijfsuitje in Friesland! Of je nu op zoek bent naar een sportieve activiteit, een creatieve workshop of een gezellige teambuilding activiteit, er is voor ieder wat wils. Friesland biedt tal van mogelijkheden voor een geslaagd bedrijfsuitje. Denk bijvoorbeeld aan een zeiltocht over de Friese meren, een bezoek aan een kaasboerderij of een kookworkshop met streekproducten.

Op zoek naar originele teambuilding activiteiten in Drachten? Wij helpen je graag bij het vinden van een activiteit die past bij jouw team en doelstellingen. Of je nu op zoek bent naar een sportieve uitdaging, een creatieve workshop of een gezellige teambuilding activiteit, er is voor ieder wat wils. Drachten biedt tal van mogelijkheden voor een geslaagde teambuilding activiteit. Denk bijvoorbeeld aan een escape room, een kookworkshop of een outdoor activiteit zoals kanoën of boogschieten. Samenwerken en plezier staan centraal bij onze teambuilding activiteiten in Drachten.

Teambuilding & Uitjes

1. Wat voor soort bedrijfsuitjes worden er aangeboden in Drachten?
Er zijn verschillende soorten bedrijfsuitjes die worden aangeboden in Drachten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een sportief uitje, zoals een potje paintball of een survivaltocht. Maar ook een creatief uitje, zoals een schilderworkshop of een kookworkshop behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast zijn er ook teambuilding activiteiten, zoals een escape room of een speurtocht.

2. Hoeveel kost een bedrijfsuitje in Drachten gemiddeld?
De kosten van een bedrijfsuitje in Drachten zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het aantal deelnemers, de activiteit en de duur van het uitje. Gemiddeld kun je rekenen op een bedrag tussen de €25,- en €75,- per persoon.

3. Kan ik een bedrijfsuitje in Drachten op maat laten maken?
Ja, het is mogelijk om een bedrijfsuitje in Drachten op maat te laten maken. Hierbij kun je zelf aangeven wat je wensen zijn en wat het doel van het uitje is. Op basis daarvan kan er een programma op maat worden samengesteld dat past bij jouw bedrijf en de deelnemers.

Teambuilding & Uitjes

© Pean-buiten 2024
Webontwikkeling door Convident