Teambuilding & Uitjes

Teambuilding & Uitjes


Op zoek naar een unieke vakantiebestemming in Friesland? Dan is Pean-buiten zeker een aanrader! Dit bijzondere vakantiepark biedt namelijk 12 eigenzinnige huisjes aan het water, gelegen in het prachtige Peansterbosk en nabij natuurgebied de Alde Feanen. Hier geniet je van rust, privacy en een schitterende omgeving zonder dat er auto’s naast je huisje geparkeerd staan. Bovendien ben je binnen een minuut bij het water waar je kunt genieten van diverse watersportactiviteiten.

Maar Pean-buiten is niet alleen geschikt voor vakantiegangers. Ook voor zakelijke bijeenkomsten biedt dit park de ideale locatie. Op het agrarisch erfgoed zijn verschillende ruimtes beschikbaar, van grote conferentieruimtes tot kleinschalige waterlodges. Hier kun je met groepen van 4 tot 100 deelnemers terecht voor vergaderingen, workshops en bedrijfsuitjes. De ruimtes zijn omringd door veel groen en water, waardoor een combinatie van binnen en buiten werken heel goed mogelijk is.

Bovendien beschikt Pean-buiten over bijna 3 hectare eigen buitenterrein en ligt het direct aan de Friese meren. Ook zijn er diverse wandelroutes beschikbaar. De prijzen zijn in overleg en er zijn diverse faciliteiten aanwezig, zoals een beamer, flipover en zeer goede wifi. Kortom, Pean-buiten is dé plek voor een bijzondere vakantie of een inspirerende zakelijke bijeenkomst in Friesland.1. Friesland is een populaire bestemming voor bedrijfsuitjes en workshops. Volgens een onderzoek van Eventbranche.nl is Friesland de op één na populairste provincie voor bedrijfsuitjes in Nederland, na Noord-Holland. (Bron: https://www.eventbranche.nl/nieuws/onderzoek-bedrijfsuitjes-in-nederland-2019-17758.html)

2. Een populaire workshop in Friesland is de workshop kaasmaken. Volgens de website van de Kaasboerderij in Oosterwolde, Friesland, is de workshop kaasmaken een van de meest geboekte workshops op hun locatie. (Bron: https://www.kaasboerderij.nl/workshops/)

3. Bedrijfsuitjes en workshops hebben een positief effect op de teambuilding en productiviteit van werknemers. Uit een onderzoek van Effectory blijkt dat 82% van de werknemers die deelnamen aan een bedrijfsuitje of workshop zich meer verbonden voelen met hun collega’s en dat 70% van hen aangeeft dat het hun productiviteit heeft verhoogd. (Bron: https://www.effectory.nl/kennis/bedrijfsuitje-teamuitje/)Bedrijfsuitje Friesland workshop is een leuke en leerzame activiteit voor bedrijven die op zoek zijn naar een gezellige en inspirerende dag. Tijdens een workshop kunnen collega’s samenwerken aan een creatief project, zoals het maken van een schilderij of het bereiden van een heerlijke maaltijd. Het is een perfecte manier om de teamspirit te versterken en om nieuwe vaardigheden te leren. Friesland is een prachtige provincie met veel mogelijkheden voor bedrijfsuitjes, zoals zeilen op de Friese meren of een bezoek aan een kaasboerderij. Er zijn veel bedrijven die workshops aanbieden in Friesland, dus er is altijd wel een activiteit die bij jouw bedrijf past. Kortom, een bedrijfsuitje Friesland workshop is een geweldige manier om samen te werken, te leren en plezier te hebben!Workshop bedrijfsuitje Friesland is een activiteit die geschikt is voor bedrijven die op zoek zijn naar een leuke en leerzame ervaring voor hun medewerkers. Tijdens een workshop bedrijfsuitje in Friesland kunnen medewerkers samenwerken, nieuwe vaardigheden leren en elkaar beter leren kennen. Er zijn verschillende soorten workshops beschikbaar, zoals kookworkshops, schilderworkshops, dansworkshops en nog veel meer. Het is een geweldige manier om de teamgeest te versterken en tegelijkertijd te genieten van de prachtige omgeving van Friesland. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen dagje uit of een actieve teambuildingactiviteit, een workshop bedrijfsuitje in Friesland is een uitstekende keuze.

Teambuilding & Uitjes

Teambuilding & Uitjes

© Pean-buiten 2024
Webontwikkeling door Convident