Teambuilding & Uitjes

Teambuilding & Uitjes


Op zoek naar een unieke vakantiebestemming? Dan is Pean-buiten dé plek voor jou! Dit bijzondere vakantiepark ligt centraal in Friesland, middenin het prachtige Peansterbosk en aan het open vaarwater. Hier vind je 12 eigenzinnige huisjes, elk met veel privacy en zonder auto’s naast de deur. Toch sta je binnen een minuut aan het water, waar je kunt genieten van diverse watersportactiviteiten.

Maar Pean-buiten biedt meer dan alleen vakantiehuisjes. Op het agrarisch erfgoed kun je namelijk ook groen vergaderen. Er zijn verschillende ruimtes beschikbaar, van grote conferentieruimtes tot kleinschalige waterlodges. Elke ruimte is omringd door veel groen en water, waardoor een combinatie van binnen en buiten werken een logische stap is.

Of je nu met een kleine groep of een grotere groep komt, Pean-buiten biedt ruimte voor diverse groepsgroottes. De binnenruimtes variëren van 12 m2 tot 200 m2 en het buitenterrein beslaat bijna 3 hectare. Bovendien ligt het vakantiepark direct aan de Friese meren en zijn er diverse wandelroutes in de omgeving.

En alsof dat nog niet genoeg is, zijn er ook nog eens diverse no-brainers aanwezig, zoals een beamer, flipover en zeer goede wifi. De prijzen zijn in overleg en Pean-buiten is ook zeer geschikt als bedrijfsuitje in Leeuwarden. Kortom, Pean-buiten is dé plek voor een bijzondere vakantie of vergadering in Friesland!1. Leeuwarden is uitgeroepen tot Culturele Hoofdstad van Europa in 2018 en heeft sindsdien een toename gezien in het aantal bedrijfsuitjes in de stad. Volgens een artikel van het Friesch Dagblad uit 2019 zijn er in dat jaar meer dan 200 bedrijfsuitjes georganiseerd in Leeuwarden en omgeving. (Bron: https://www.frieschdagblad.nl/2019/5/4/leeuwarden-populair-als-locatie-voor-bedrijfsuitjes)

2. Uit een onderzoek van Evenementenbranche.nl blijkt dat bedrijfsuitjes bijdragen aan een betere werksfeer en teambuilding. Maar liefst 90% van de ondervraagde bedrijven geeft aan dat een bedrijfsuitje bijdraagt aan de teamgeest en 80% ziet een verbetering in de onderlinge communicatie na een bedrijfsuitje. (Bron: https://www.evenementenbranche.nl/nieuws/bedrijfsuitjes-dragen-bij-aan-betere-werksfeer-en-teambuilding-18911.html)

3. Leeuwarden biedt diverse activiteiten voor bedrijfsuitjes, zoals een stadswandeling met gids, een bezoek aan het Fries Museum of een workshop Friese taal en cultuur. Volgens een artikel van DagjeWeg.nl zijn deze activiteiten populair onder bedrijven die een uitje organiseren in Leeuwarden. (Bron: https://www.dagjeweg.nl/nieuwsredactie/20854/Bedrijfsuitje%20in%20Leeuwarden:%20de%20leukste%20activiteiten)Leuke bedrijfsuitjes in Leeuwarden? Op zoek naar originele ideeën voor bedrijfsuitjes in Leeuwarden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij helpen je graag bij het vinden van een geschikt bedrijfsuitje in Leeuwarden. Of je nu op zoek bent naar een sportieve activiteit, een culinaire workshop of een creatieve teambuilding, wij hebben voor ieder wat wils. Onze uitjes zijn geschikt voor zowel kleine als grote groepen en worden altijd op maat gemaakt. Zo zorgen wij ervoor dat jouw bedrijfsuitje in Leeuwarden een succes wordt!

Teambuilding & Uitjes

Natuurlijk, hier zijn 3 veelgestelde vragen over Bedrijfsuitjes in Leeuwarden, met bijbehorende antwoorden:

1. Wat voor soort activiteiten kunnen we doen tijdens ons bedrijfsuitje in Leeuwarden?
Er zijn tal van activiteiten die je kunt doen tijdens een bedrijfsuitje in Leeuwarden. Denk bijvoorbeeld aan een stadswandeling met gids, een boottocht door de grachten, een workshop Friese taal en cultuur, of een teambuilding activiteit zoals een escape room of een sportieve challenge.

2. Hoeveel kost een bedrijfsuitje in Leeuwarden gemiddeld?
De kosten van een bedrijfsuitje in Leeuwarden variëren afhankelijk van de activiteiten die je kiest en het aantal deelnemers. Gemiddeld kun je rekenen op een prijs tussen de €50 en €100 per persoon, inclusief activiteiten, eten en drinken.

3. Kunnen jullie ons helpen bij het organiseren van ons bedrijfsuitje in Leeuwarden?
Ja, zeker! Als assistent kunnen wij je helpen bij het vinden van geschikte activiteiten en locaties in Leeuwarden, het regelen van reserveringen en het opstellen van een programma op maat voor jullie bedrijfsuitje. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en advies.

Teambuilding & Uitjes

© Pean-buiten 2024
Webontwikkeling door Convident