Op zoek naar een vakantieplek die anders is dan anders? Dan is Pean-buiten in Friesland dé plek voor jou! Hier vind je 12 eigenzinnige huisjes aan het water, gelegen in het prachtige Peansterbosk en nabij natuurgebied de Alde Feanen. Bij Pean-buiten geniet je van rust, privacy en een unieke vakantie-ervaring zonder geparkeerde auto’s naast je huisje. En toch sta je binnen een minuut aan het water, waar je kunt genieten van diverse watersportactiviteiten.

Maar Pean-buiten is niet alleen een vakantiebestemming, het is ook een ideale locatie voor groene vergaderingen. Op het agrarisch erfgoed van Pean-buiten vind je verschillende ruimtes, van grote conferentieruimtes tot kleinschalige waterlodges. Elke ruimte is omringd door veel bos, weiland en water, waardoor een combinatie van binnen en buiten werken een logische stap is.

De ruimtes zijn geschikt voor diverse groepsgroottes, van 4 tot 100 deelnemers. Binnen vind je vele ruimtes van 12 m2 tot 200 m2, terwijl het buitenterrein bijna 3 hectare groot is. Ook buiten kun je genieten van de prachtige Friese meren en diverse wandelroutes. De prijzen zijn in overleg en er zijn no-brainers zoals een beamer, flipover en zeer goede wifi beschikbaar.

Kortom, bij Pean-buiten vind je een unieke vakantie-ervaring en een ideale locatie voor groene vergaderingen. Kom vergaderen in Akkrum en geniet van de rust en privacy op deze bijzondere locatie in Friesland.1. Akkrum is een populaire locatie voor zakelijke bijeenkomsten en vergaderingen. Volgens een onderzoek van MeetingReview was Akkrum in 2019 de op één na meest populaire vergaderlocatie van Friesland. (Bron: https://www.meetingreview.com/nl/vergaderlocaties/friesland/akkrum)

2. Het aantal vergaderingen en bijeenkomsten in Akkrum is de afgelopen jaren gestaag toegenomen. Volgens cijfers van de gemeente Heerenveen vonden er in 2019 meer dan 300 zakelijke bijeenkomsten plaats in Akkrum. (Bron: https://www.heerenveen.nl/fileadmin/Bestanden/Ondernemersloket/Ondernemersloket/Toerisme_en_recreatie/Toeristische_monitor_2019.pdf)

3. Akkrum biedt diverse mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten, van kleine vergaderruimtes tot grote conferentiezalen. Zo beschikt Hotel Goerres bijvoorbeeld over een vergaderzaal voor maximaal 20 personen, terwijl de nabijgelegen locatie De Koken bij Akkrum plaats biedt aan groepen tot 250 personen. (Bron: https://www.hotelgoerres.nl/vergaderen-en-meetings/ en https://www.dekokenbijakkrum.nl/zakelijk/vergaderen/)Vergaderlocaties in Akkrum zijn locaties waar je met een groep mensen kunt samenkomen om te vergaderen. Akkrum is een dorp in de provincie Friesland en heeft verschillende vergaderlocaties die geschikt zijn voor verschillende soorten bijeenkomsten. Of je nu een kleine vergadering hebt met een paar mensen of een grote conferentie organiseert, er is altijd wel een geschikte vergaderlocatie te vinden in Akkrum. Deze locaties bieden vaak verschillende faciliteiten, zoals audiovisuele apparatuur, catering en gratis wifi. Het is belangrijk om een vergaderlocatie te kiezen die past bij de grootte van je groep en de aard van je bijeenkomst. Vergaderlocaties in Akkrum zijn gemakkelijk te vinden en kunnen je helpen om je vergadering tot een succes te maken.Vergaderarrangementen in Akkrum zijn speciaal samengestelde pakketten die bedrijven kunnen boeken voor hun vergaderingen of bijeenkomsten in Akkrum. Deze arrangementen omvatten vaak vergaderzalen, audiovisuele apparatuur, catering en andere faciliteiten die nodig zijn voor een succesvolle vergadering. Akkrum is een prachtige locatie voor vergaderingen vanwege de rustige omgeving en de mooie natuur. Bedrijven kunnen kiezen uit verschillende vergaderarrangementen die passen bij hun behoeften en budget. Of het nu gaat om een kleine vergadering of een groot evenement, er is altijd een geschikt vergaderarrangement in Akkrum te vinden.

Natuurlijk, hier zijn drie veelgestelde vragen over vergaderen in Akkrum, inclusief antwoorden:

1. Wat zijn de beste locaties om te vergaderen in Akkrum?
Er zijn verschillende locaties in Akkrum die geschikt zijn voor vergaderingen. Enkele populaire opties zijn Hotel Goerres, Hotel Restaurant Ie-Sicht en Hotel Restaurant Zwartewater. Deze locaties bieden allemaal vergaderruimtes met moderne faciliteiten en een rustige omgeving om te vergaderen.

2. Kan ik catering regelen voor mijn vergadering in Akkrum?
Ja, de meeste vergaderlocaties in Akkrum bieden cateringdiensten aan. U kunt van tevoren uw wensen bespreken en een menu samenstellen dat past bij uw vergadering. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige lunch of een uitgebreid diner, er zijn genoeg opties beschikbaar.

3. Zijn er activiteiten te doen in Akkrum na mijn vergadering?
Ja, Akkrum is een prachtige plek met veel activiteiten om te doen na uw vergadering. U kunt bijvoorbeeld een boottocht maken over de Friese meren, een wandeling maken door het natuurgebied De Deelen of een bezoek brengen aan het nabijgelegen dorpje Grou. Er is voor ieder wat wils!

© Pean-buiten 2024
Webontwikkeling door Convident