Op zoek naar een unieke vakantiebestemming in Friesland? Dan is Pean-buiten zeker een aanrader! Dit bijzondere vakantiepark biedt 12 eigenzinnige huisjes aan het water, gelegen in het prachtige Peansterbosk. Hier geniet je van rust, privacy en een schitterend uitzicht over het water. En dat alles op slechts een steenworp afstand van het bruisende watersportleven!

Maar Pean-buiten is niet alleen geschikt voor vakantiegangers. Ook voor zakelijke bijeenkomsten biedt deze locatie tal van mogelijkheden. Op het agrarisch erfgoed van Pean-buiten vind je verschillende ruimtes, van grote conferentieruimtes tot kleinschalige waterlodges. Elke ruimte is omringd door groen en water, waardoor een combinatie van binnen en buiten werken heel natuurlijk aanvoelt.

Of je nu met een klein gezelschap of een grote groep komt, bij Pean-buiten is er altijd een geschikte ruimte beschikbaar. En met bijna 3 hectare eigen buitenterrein en diverse wandelroutes is er ook buiten genoeg ruimte om te ontspannen en inspiratie op te doen.

Enkele praktische zaken: de groepsgrootte varieert van 4 tot 100 deelnemers en er zijn diverse ruimtes beschikbaar van 12 m2 tot 200 m2. Ook is er direct toegang tot de Friese meren en zijn er no-brainers zoals een beamer, flipover en goede wifi aanwezig. De prijzen zijn in overleg en Pean-buiten is gelegen in Beetsterzwaag.

Kortom, voor een bijzondere vakantie of een inspirerende zakelijke bijeenkomst ben je bij Pean-buiten aan het juiste adres!1. Beetsterzwaag is een populaire locatie voor zakelijke bijeenkomsten en vergaderingen. Volgens een artikel van de Leeuwarder Courant uit 2019 is Beetsterzwaag de op één na meest populaire vergaderlocatie van Friesland, na Leeuwarden.

2. Het aantal vergaderingen en bijeenkomsten in Beetsterzwaag is de afgelopen jaren gestegen. Volgens een artikel van de website CongresWereld uit 2018 is het aantal bijeenkomsten in Beetsterzwaag met 20% gestegen ten opzichte van het voorgaande jaar.

3. Beetsterzwaag heeft een breed scala aan vergaderfaciliteiten en -mogelijkheden. Volgens de website Vergaderen.nl zijn er in Beetsterzwaag meer dan 10 vergaderlocaties beschikbaar, variërend van historische landhuizen tot moderne conferentiecentra.

Bronnen:
– Leeuwarder Courant: https://www.lc.nl/friesland/Beetsterzwaag-populairste-vergaderlocatie-van-Friesland-24776461.html
– CongresWereld: https://congreswereld.nl/nieuws/beetsterzwaag-populaire-vergaderlocatie/
– Vergaderen.nl: https://www.vergaderen.nl/vergaderlocatie-in/beetsterzwaagVergaderlocaties in Beetsterzwaag zijn locaties waar je kunt vergaderen, brainstormen, workshops kunt geven of andere zakelijke bijeenkomsten kunt organiseren. Beetsterzwaag is een prachtig dorp in Friesland en biedt verschillende vergaderlocaties aan die geschikt zijn voor kleine en grote groepen. Of je nu op zoek bent naar een rustige en inspirerende omgeving of juist een locatie met moderne faciliteiten, in Beetsterzwaag vind je het allemaal. Er zijn vergaderlocaties in historische panden, landhuizen, hotels en zelfs in de natuur. Kortom, voor iedereen is er wel een geschikte vergaderlocatie te vinden in Beetsterzwaag.Vergaderarrangementen in Beetsterzwaag zijn pakketten die worden aangeboden door verschillende locaties in Beetsterzwaag om vergaderingen te faciliteren. Deze arrangementen omvatten meestal een vergaderruimte, audiovisuele apparatuur en cateringopties. Sommige locaties bieden ook extra diensten aan, zoals teambuildingactiviteiten of overnachtingsmogelijkheden. Vergaderarrangementen zijn handig voor bedrijven die een professionele en comfortabele ruimte nodig hebben om te vergaderen zonder zich zorgen te hoeven maken over de details van de organisatie. Door het boeken van een vergaderarrangement in Beetsterzwaag, kunnen bedrijven zich volledig concentreren op de vergadering zelf en ervoor zorgen dat deze succesvol verloopt.

1. Waar kan ik vergaderen in Beetsterzwaag?
Er zijn verschillende locaties in Beetsterzwaag waar je kunt vergaderen. Enkele voorbeelden zijn Hotel Restaurant Princenhof, Landgoed Lauswolt en Restaurant De Heeren van Harinxma. Deze locaties bieden verschillende vergaderruimtes en faciliteiten aan.

2. Wat zijn de kosten voor het huren van een vergaderruimte in Beetsterzwaag?
De kosten voor het huren van een vergaderruimte in Beetsterzwaag kunnen sterk variëren, afhankelijk van de locatie en de faciliteiten die worden aangeboden. Gemiddeld liggen de kosten tussen de €50 en €150 per dagdeel. Het is verstandig om vooraf goed te kijken naar de verschillende opties en prijzen, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

3. Kan ik ook catering regelen bij een vergaderlocatie in Beetsterzwaag?
Ja, bij de meeste vergaderlocaties in Beetsterzwaag is het mogelijk om catering te regelen. Dit kan variëren van een eenvoudige lunch tot een uitgebreid diner. Het is verstandig om vooraf te informeren naar de mogelijkheden en prijzen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

© Pean-buiten 2024
Webontwikkeling door Convident