Op zoek naar een unieke vakantiebestemming? Dan is Pean-buiten dé plek voor jou. Dit bijzondere vakantiepark biedt 12 eigenzinnige huisjes aan het water, gelegen in het prachtige Peansterbosk in Friesland. Hier geniet je van rust, privacy en een schitterend uitzicht op het open vaarwater en natuurgebied de Alde Feanen. En dat alles zonder geparkeerde auto’s naast je huisje.

Voor de liefhebbers van watersport is Pean-buiten een waar paradijs. Binnen een minuut sta je aan het water waar je kunt genieten van diverse watersportactiviteiten. Maar ook voor groepen die op zoek zijn naar een inspirerende vergaderlocatie is Pean-buiten een uitstekende keuze. Op het agrarische erfgoed zijn verschillende ruimtes beschikbaar, van grote conferentieruimtes tot kleinschalige waterlodges.

Deze ruimtes zijn geschikt voor groepen van 4 tot 100 deelnemers en bieden de mogelijkheid om zowel binnen als buiten te werken. Het buitenterrein van bijna 3 hectare is omringd door bos, weiland en water en biedt diverse wandelroutes. De prijzen zijn in overleg en er zijn diverse faciliteiten aanwezig, zoals een beamer, flipover en uitstekende wifi.

Kortom, bij Pean-buiten geniet je van een unieke vakantie of vergadering op een prachtige locatie in Friesland. Ideaal voor wie op zoek is naar wat anders dan anders. Boek nu jouw verblijf bij Pean-buiten en ontdek deze bijzondere plek aan het water.1. Buitenpost is een populaire locatie voor vergaderingen en evenementen. Volgens een artikel van de Leeuwarder Courant uit 2019 is er een groeiende vraag naar vergaderlocaties in de regio, waaronder Buitenpost. (Bron: https://www.lc.nl/friesland/achtkarspelen/Groeiende-vraag-naar-vergaderlocaties-in-Achtkarspelen-24611754.html)

2. Het aantal bedrijven dat zich in Buitenpost vestigt groeit gestaag. Volgens cijfers van de Kamer van Koophandel is het aantal bedrijfsvestigingen in Buitenpost tussen 2015 en 2020 gestegen van 225 naar 260. (Bron: https://www.kvk.nl/over-de-kvk/ons-netwerk/kvk-regio-in-cijfers/friesland/buitenpost/)

3. De gemeente Achtkarspelen, waar Buitenpost onder valt, heeft een actief beleid om bedrijven en toerisme te stimuleren. Zo is er een speciaal ondernemersloket en worden er subsidies verstrekt voor bijvoorbeeld duurzaamheid en innovatie. (Bron: https://www.achtkarspelen.nl/ondernemen-en-werken/ondernemersloket_42294/)Vergaderlocaties in Buitenpost zijn locaties waar je kunt vergaderen met je collega’s, zakenpartners of andere belanghebbenden. Deze locaties zijn speciaal ingericht om vergaderingen te faciliteren en bieden vaak verschillende faciliteiten, zoals audiovisuele apparatuur, catering en wifi. Als je op zoek bent naar een vergaderlocatie in Buitenpost, zijn er verschillende opties beschikbaar, zoals vergaderzalen in hotels, conferentiecentra en andere speciale vergaderlocaties. Het is belangrijk om een locatie te kiezen die past bij de grootte van de groep en de gewenste sfeer van de vergadering.Vergaderarrangementen Buitenpost zijn speciale pakketten die worden aangeboden door verschillende locaties in Buitenpost om zakelijke bijeenkomsten en vergaderingen te faciliteren. Deze arrangementen omvatten meestal de huur van een vergaderruimte, audiovisuele apparatuur, catering en andere benodigdheden die nodig zijn voor een succesvolle vergadering. De locaties bieden vaak verschillende arrangementen aan, afhankelijk van de grootte van de groep en de duur van de vergadering. Vergaderarrangementen zijn een handige en efficiënte manier om een vergadering te organiseren zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de details. Buitenpost is een populaire locatie voor vergaderingen vanwege de rustige en inspirerende omgeving.

1. Waar kan ik vergaderen in Buitenpost?
Antwoord: Er zijn verschillende locaties in Buitenpost waar je kunt vergaderen. Denk bijvoorbeeld aan Hotel Restaurant De Stripe, Zalencentrum De Schakel of Dorpshuis De Fugelkamp.

2. Hoe reserveer ik een vergaderlocatie in Buitenpost?
Antwoord: Je kunt een vergaderlocatie in Buitenpost reserveren door contact op te nemen met de desbetreffende locatie. Vaak kun je dit telefonisch of per e-mail doen. Zorg ervoor dat je tijdig reserveert om teleurstelling te voorkomen.

3. Wat zijn de kosten voor het huren van een vergaderlocatie in Buitenpost?
Antwoord: De kosten voor het huren van een vergaderlocatie in Buitenpost kunnen verschillen per locatie en per arrangement. Het is daarom verstandig om vooraf een offerte op te vragen bij de locatie van jouw keuze. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan.

© Pean-buiten 2024
Webontwikkeling door Convident