Op zoek naar een unieke vakantiebestemming in Friesland? Dan is Pean-buiten zeker een aanrader! Dit bijzondere vakantiepark biedt 12 eigenzinnige huisjes aan het water, gelegen in het prachtige Peansterbosk en vlakbij natuurgebied de Alde Feanen. Hier geniet je van rust, privacy en een schitterend uitzicht over het water. En toch sta je binnen een mum van tijd middenin de bruisende watersportactiviteiten.

Maar Pean-buiten is meer dan alleen een vakantiebestemming. Ook voor groepen die op zoek zijn naar een inspirerende vergaderlocatie biedt Pean-buiten tal van mogelijkheden. Op het agrarisch erfgoed van Pean-buiten vind je diverse ruimtes, van grote conferentieruimtes tot kleinschalige waterlodges. Elke ruimte is omringd door groen en water, waardoor een combinatie van binnen en buiten werken hier vanzelfsprekend is.

De ruimtes zijn geschikt voor groepen van 4 tot 100 deelnemers en bieden een binnenoppervlakte van 12 m2 tot 200 m2. Daarnaast beschikt Pean-buiten over bijna 3 hectare eigen buitenterrein, direct aan de Friese meren en met diverse wandelroutes in de buurt. En natuurlijk zijn alle faciliteiten aanwezig die je nodig hebt voor een geslaagde vergadering, zoals een beamer, flipover en uitstekende wifi.

Kortom, bij Pean-buiten vind je alles wat je nodig hebt voor een bijzondere vakantie of een inspirerende vergadering in het prachtige Friesland. Vergaderen in Holwerd was nog nooit zo uniek!1. Holwerd is een dorp in de gemeente Noardeast-Fryslân en heeft ongeveer 1.500 inwoners. (Bron: CBS)

2. Uit onderzoek van de website Vergaderhamers blijkt dat er in Holwerd één vergaderlocatie is met een gouden hamer certificering. Dit betekent dat de locatie voldoet aan hoge kwaliteitseisen op het gebied van onder andere gastvrijheid, catering en technische faciliteiten. (Bron: Vergaderhamers)

3. In 2019 werd in Holwerd het project “Holwerd aan Zee” gestart, waarbij het dorp weer in verbinding wordt gebracht met de Waddenzee. Dit project biedt kansen voor toerisme en recreatie in de regio en kan ook interessant zijn voor vergaderingen en evenementen. (Bron: Holwerd aan Zee)Vergaderlocatie huren in Holwerd? Als je op zoek bent naar een geschikte plek om te vergaderen in Holwerd, dan zijn er verschillende opties beschikbaar. Holwerd is een prachtige locatie in Friesland en biedt diverse mogelijkheden voor vergaderingen en bijeenkomsten. Of je nu op zoek bent naar een kleine vergaderruimte of een grote zaal voor een conferentie, er is altijd wel een geschikte vergaderlocatie te vinden in Holwerd.

Er zijn verschillende locaties beschikbaar om te huren voor vergaderingen in Holwerd. Zo kun je bijvoorbeeld terecht bij een hotel, restaurant of conferentiecentrum. Deze locaties bieden vaak verschillende faciliteiten aan, zoals audiovisuele apparatuur, catering en vergaderbenodigdheden. Het is belangrijk om vooraf goed te bedenken wat je nodig hebt tijdens de vergadering, zodat je een locatie kunt kiezen die hierop aansluit.

Daarnaast is het ook belangrijk om te kijken naar de locatie zelf. Wil je bijvoorbeeld een vergadering houden in het centrum van Holwerd of juist buiten de stad? Moet de locatie goed bereikbaar zijn met het openbaar vervoer of met de auto? Dit zijn allemaal zaken om rekening mee te houden bij het kiezen van een vergaderlocatie in Holwerd.

Kortom, er zijn genoeg mogelijkheden om een vergaderlocatie te huren in Holwerd. Door goed te kijken naar je wensen en behoeften, kun je een locatie kiezen die perfect aansluit bij jouw vergadering.Goedkope vergaderzaal huren in Holwerd? Bij ons ben je aan het juiste adres! Wij bieden diverse vergaderzalen aan tegen scherpe tarieven. Onze zalen zijn van alle gemakken voorzien en geschikt voor verschillende soorten bijeenkomsten, zoals vergaderingen, presentaties en trainingen. Daarnaast is onze locatie goed bereikbaar en bieden wij voldoende parkeergelegenheid. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om direct een zaal te reserveren.

1. Waar kan ik vergaderen in Holwerd?
Er zijn verschillende locaties in Holwerd waar je kunt vergaderen. Zo kun je bijvoorbeeld terecht bij Hotel Cafe Restaurant De Posthoorn, waar diverse vergaderzalen beschikbaar zijn. Ook is er de mogelijkheid om te vergaderen bij het dorpshuis van Holwerd.

2. Wat zijn de kosten voor het huren van een vergaderzaal in Holwerd?
De kosten voor het huren van een vergaderzaal in Holwerd kunnen per locatie verschillen. Bij Hotel Cafe Restaurant De Posthoorn kun je bijvoorbeeld al een vergaderzaal huren vanaf € 25,- per uur. Het is verstandig om vooraf goed te informeren naar de prijzen en mogelijkheden bij de verschillende locaties.

3. Kan ik ook catering regelen bij het vergaderen in Holwerd?
Ja, bij de meeste locaties in Holwerd is het mogelijk om catering te regelen tijdens het vergaderen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een lunch of diner, maar ook voor koffie en thee met iets lekkers erbij. Het is handig om vooraf te overleggen welke cateringmogelijkheden er zijn en wat de kosten hiervan zijn.

© Pean-buiten 2024
Webontwikkeling door Convident