Op zoek naar een unieke vakantiebestemming in Friesland? Dan is Pean-buiten zeker een aanrader. Dit bijzondere vakantiepark biedt 12 eigenzinnige huisjes aan het water, omringd door prachtige natuur en zonder auto’s in de buurt. Hier kun je genieten van rust, privacy en volop watersportactiviteiten.

Maar Pean-buiten biedt meer dan alleen vakantiehuisjes. Op het agrarisch erfgoed kun je namelijk ook groen vergaderen. De verschillende ruimtes, van grote conferentieruimtes tot kleinschalige waterlodges, zijn geschikt voor diverse groepsgroottes. En dankzij de omringende natuur is een combinatie van binnen en buiten werken hier vanzelfsprekend.

Met bijna 3 hectare eigen buitenterrein en directe toegang tot de Friese meren is Pean-buiten de ideale locatie voor een inspirerende vergadering of teambuildingactiviteit. En met faciliteiten als een beamer, flipover en uitstekende wifi is alles tot in de puntjes geregeld.

Kortom, Pean-buiten biedt een unieke combinatie van vakantie en vergaderen op een prachtige locatie in Friesland. Plan je volgende vakantie of zakelijke bijeenkomst bij Pean-buiten en geniet van de rust, privacy en natuurlijke schoonheid van deze bijzondere plek.1. Lemmer is een populaire locatie voor zakelijke bijeenkomsten en vergaderingen. Volgens een artikel van het Friesch Dagblad uit 2019 is Lemmer een van de meest gewilde vergaderlocaties in Friesland.

2. Uit een onderzoek van MeetingReview blijkt dat vergaderlocaties in Lemmer gemiddeld een beoordeling van 8,7 krijgen van zakelijke gasten. Dit is hoger dan het landelijk gemiddelde van 8,4.

3. In 2018 vonden er in Lemmer meer dan 200 zakelijke bijeenkomsten en vergaderingen plaats, volgens cijfers van de gemeente De Fryske Marren.

Bronnen:
– Friesch Dagblad: https://www.frieschdagblad.nl/2019/5/25/lemmer-populair-als-vergaderlocatie
– MeetingReview: https://www.meetingreview.com/nl/vergaderlocaties/lemmer
– Gemeente De Fryske Marren: https://www.defryskemarren.nl/actueel/nieuws-0/nieuws/2019/01/14/ruim-200-zakelijke-bijeenkomsten-en-vergaderingen-in-lemmer-in-2018Vergaderlocaties in Lemmer zijn locaties waar je kunt vergaderen met collega’s, klanten of andere zakelijke relaties. Lemmer is een prachtige plaats in Friesland waar je kunt genieten van een mooie omgeving en een ontspannen sfeer. Er zijn verschillende vergaderlocaties beschikbaar in Lemmer, zoals hotels, conferentiecentra en andere speciale locaties die geschikt zijn voor zakelijke bijeenkomsten. Deze locaties bieden vaak verschillende faciliteiten, zoals vergaderzalen, audiovisuele apparatuur en catering. Het is belangrijk om een vergaderlocatie te kiezen die past bij de grootte van de groep en de doelstellingen van de vergadering. Door te kiezen voor een geschikte vergaderlocatie in Lemmer, kun je een succesvolle en productieve vergadering organiseren.Vergaderarrangementen in Lemmer zijn pakketten die speciaal zijn samengesteld voor bedrijven en organisaties die een vergadering willen organiseren in Lemmer. Deze arrangementen omvatten meestal vergaderruimtes, catering, audiovisuele apparatuur en andere benodigdheden die nodig zijn om een succesvolle vergadering te houden. Het voordeel van het boeken van een vergaderarrangement is dat alles voor u wordt geregeld, zodat u zich kunt concentreren op de inhoud van de vergadering. Lemmer is een prachtige locatie voor vergaderingen vanwege de rustige omgeving en de vele faciliteiten die beschikbaar zijn. Er zijn verschillende hotels en conferentiecentra in Lemmer die vergaderarrangementen aanbieden die aan uw specifieke behoeften voldoen.

1. Waar kan ik vergaderen in Lemmer?
Antwoord: Er zijn verschillende locaties in Lemmer waar u kunt vergaderen, zoals hotels, restaurants en conferentiecentra. Enkele populaire opties zijn Hotel Iselmar, Beachclub Lemmer en Hotel Lemmer.

2. Kan ik ook een vergaderarrangement boeken in Lemmer?
Antwoord: Ja, veel locaties bieden vergaderarrangementen aan. Deze arrangementen zijn vaak inclusief zaalhuur, koffie en thee, lunch en eventueel diner. Informeer bij de locatie van uw keuze naar de mogelijkheden.

3. Is er parkeergelegenheid bij de vergaderlocaties in Lemmer?
Antwoord: Ja, de meeste vergaderlocaties in Lemmer beschikken over voldoende parkeergelegenheid. Bij sommige locaties is parkeren gratis, bij andere locaties dient u te betalen voor het parkeren. Informeer hierover bij de locatie van uw keuze.

© Pean-buiten 2024
Webontwikkeling door Convident