Op zoek naar een unieke vakantiebestemming? Dan is Pean-buiten dé plek voor jou! Gelegen in het prachtige Peansterbosk in Friesland, bieden wij 12 eigenzinnige huisjes aan het water. Geniet van rust en privacy, zonder geparkeerde auto’s naast je huisje. Toch sta je binnen een minuut aan het water, waar tal van watersportactiviteiten plaatsvinden.

Maar Pean-buiten is meer dan alleen een vakantiebestemming. Ook voor groepen bieden wij een unieke locatie om te vergaderen. Ons agrarisch erfgoed beschikt over verschillende ruimtes, geschikt voor groepen van 4 tot 100 deelnemers. Combineer binnen en buiten werken en geniet van de rustgevende omgeving om je heen.

Met bijna 3 hectare eigen buitenterrein en direct aan de Friese meren, biedt Pean-buiten ook buiten tal van mogelijkheden. Maak een wandeling door de natuur of geniet van het uitzicht over het water. En met no-brainers als een beamer, flipover en goede wifi, is vergaderen bij Pean-buiten een logische stap.

Ben je op zoek naar een unieke vergaderlocatie in Nij Beets? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en prijzen. Bij Pean-buiten ben je verzekerd van een bijzondere ervaring!1. Nij Beets is een klein dorp in de provincie Friesland en heeft een beperkt aantal vergaderlocaties. Volgens de website Vergaderen.nl zijn er slechts 2 vergaderlocaties in Nij Beets beschikbaar. (Bron: https://www.vergaderen.nl/vergaderlocaties/nij-beets)

2. Uit onderzoek van het CBS blijkt dat Friesland een populaire provincie is voor zakelijke bijeenkomsten. In 2019 werden er in totaal 17.000 zakelijke bijeenkomsten georganiseerd in Friesland, waarvan een groot deel in de regio Leeuwarden. (Bron: https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2020/08/ruim-1-5-miljoen-zakelijke-bijeenkomsten-in-2019)

3. Het is mogelijk om in Nij Beets te vergaderen op een unieke locatie, namelijk in een voormalige kerk. Deze vergaderlocatie biedt plaats aan maximaal 20 personen en is voorzien van moderne faciliteiten. (Bron: https://www.buitenbusiness.nl/vergaderlocaties/friesland/vergaderen-in-een-kerk-nij-beets)Vergaderlocaties in Nij Beets zijn locaties waar je kunt vergaderen met jouw team, collega’s of klanten. Nij Beets is een dorp in de provincie Friesland en heeft verschillende vergaderlocaties die geschikt zijn voor kleine en grote groepen. Deze locaties bieden vaak faciliteiten zoals audiovisuele apparatuur, catering en een comfortabele werkruimte. Het huren van een vergaderlocatie in Nij Beets kan handig zijn als je op zoek bent naar een rustige en inspirerende omgeving om te vergaderen. Bovendien kan het huren van een vergaderlocatie in Nij Beets ook kostenbesparend zijn, omdat je niet hoeft te investeren in dure apparatuur en faciliteiten.Vergaderarrangementen Nij Beets zijn pakketten die worden aangeboden door verschillende locaties in Nij Beets om vergaderingen te faciliteren. Deze arrangementen omvatten vaak de huur van een vergaderruimte, audiovisuele apparatuur, catering en andere benodigdheden voor een succesvolle vergadering. Er zijn verschillende opties beschikbaar, afhankelijk van de grootte van de groep en de duur van de vergadering. Vergaderarrangementen zijn een handige en efficiënte manier om een vergadering te organiseren zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de details.

Natuurlijk, hier zijn 3 veelgestelde vragen over vergaderen in Nij Beets, met de bijbehorende antwoorden:

1. Wat zijn de mogelijkheden voor vergaderen in Nij Beets?
Er zijn verschillende locaties in Nij Beets waar je kunt vergaderen. Zo zijn er bijvoorbeeld vergaderzalen in hotels, restaurants en conferentiecentra. Ook kun je kiezen voor een vergaderlocatie in de natuur, zoals een boerderij of een landhuis.

2. Hoe reserveer ik een vergaderlocatie in Nij Beets?
Je kunt een vergaderlocatie in Nij Beets reserveren door contact op te nemen met de locatie van je keuze. Vaak kun je dit telefonisch of per e-mail doen. Het is verstandig om op tijd te reserveren, zodat je zeker weet dat de locatie beschikbaar is op de gewenste datum.

3. Wat zijn de kosten voor vergaderen in Nij Beets?
De kosten voor vergaderen in Nij Beets kunnen sterk variëren, afhankelijk van de locatie en de faciliteiten die je nodig hebt. Zo zijn er vergaderlocaties die al vanaf enkele tientallen euro’s per uur te huur zijn, maar er zijn ook luxe conferentiecentra waar je honderden euro’s per dag betaalt. Het is verstandig om vooraf een budget te bepalen en op zoek te gaan naar een locatie die binnen dit budget past.

© Pean-buiten 2024
Webontwikkeling door Convident