Op zoek naar een unieke vakantiebestemming in Friesland? Dan is Pean-buiten zeker het overwegen waard. Dit bijzondere vakantiepark biedt 12 eigenzinnige huisjes aan het water, gelegen in het prachtige Peansterbosk en vlakbij natuurgebied de Alde Feanen. Hier geniet je van rust, privacy en een schitterende omgeving zonder auto’s die het uitzicht verstoren. Toch ben je binnen een mum van tijd bij het water, waar je kunt genieten van diverse watersportactiviteiten.

Maar Pean-buiten biedt meer dan alleen vakantiehuisjes. Op het agrarisch erfgoed kun je namelijk ook groen vergaderen. Er zijn verschillende ruimtes beschikbaar, van grote conferentieruimtes tot kleinschalige waterlodges. Elke ruimte is omringd door bos, weiland en water, waardoor je tijdens het vergaderen kunt genieten van een inspirerende omgeving. En wil je even naar buiten? Dan kun je genieten van diverse wandelroutes en het prachtige Friese merengebied.

De ruimtes zijn geschikt voor groepen van 4 tot 100 deelnemers en variëren in grootte van 12 m2 tot 200 m2. Daarnaast beschikken ze over alle benodigde faciliteiten, zoals een beamer, flipover en uitstekende wifi. De prijzen zijn in overleg en er zijn diverse arrangementen mogelijk. Kortom, Pean-buiten is dé ideale plek voor een bijzondere vakantie of een inspirerende vergadering in het mooie Friesland.1. Paesens-Moddergat is een klein dorp in de gemeente Noardeast-Fryslân en heeft een bevolking van ongeveer 500 inwoners. (Bron: CBS)

2. Het dorp ligt aan de Waddenzee en is een populaire bestemming voor toeristen die willen genieten van de natuur en de rust. (Bron: Visit Wadden)

3. Er zijn verschillende locaties in Paesens-Moddergat waar vergaderingen en bijeenkomsten kunnen worden gehouden, zoals het dorpshuis en de visafslag. (Bron: Gemeente Noardeast-Fryslân)Vergaderlocaties in Paesens-Moddergat zijn locaties waar je terecht kunt voor het houden van vergaderingen, bijeenkomsten of andere zakelijke evenementen. Paesens-Moddergat is een prachtige locatie aan de Waddenzee, waar je kunt genieten van de rust en de natuur. Er zijn verschillende vergaderlocaties beschikbaar in Paesens-Moddergat, variërend van kleine vergaderruimtes tot grote conferentiezalen. Deze locaties bieden vaak verschillende faciliteiten aan, zoals audiovisuele apparatuur, catering en gratis wifi. Door te kiezen voor een vergaderlocatie in Paesens-Moddergat, kun je jouw zakelijke evenement combineren met een ontspannen en inspirerende omgeving.Vergaderarrangementen in Paesens-Moddergat zijn een uitstekende optie voor bedrijven die op zoek zijn naar een inspirerende en rustige locatie voor hun vergaderingen. Paesens-Moddergat is een prachtig dorpje gelegen aan de Waddenzee en biedt een unieke omgeving voor vergaderingen. Er zijn verschillende hotels en conferentiecentra die vergaderarrangementen aanbieden, inclusief accommodatie, vergaderruimtes en catering. Deze arrangementen zijn vaak op maat gemaakt en kunnen worden aangepast aan de behoeften van uw bedrijf. Of u nu op zoek bent naar een korte vergadering of een meerdaagse conferentie, er is altijd een vergaderarrangement dat bij uw wensen past. Kies voor vergaderarrangementen in Paesens-Moddergat en combineer uw vergadering met een prachtige omgeving en ontspanning.

1. Zijn er vergaderlocaties beschikbaar in Paesens-Moddergat?
Ja, er zijn verschillende vergaderlocaties beschikbaar in Paesens-Moddergat. U kunt bijvoorbeeld terecht bij Hotel Cafe Restaurant ‘t Skutsje, waar u kunt vergaderen in een rustige en inspirerende omgeving.

2. Wat zijn de kosten voor het huren van een vergaderlocatie in Paesens-Moddergat?
De kosten voor het huren van een vergaderlocatie in Paesens-Moddergat variëren afhankelijk van de grootte van de ruimte en de duur van de vergadering. Bij Hotel Cafe Restaurant ‘t Skutsje kunt u bijvoorbeeld al vanaf € 25,- per persoon gebruik maken van een vergaderarrangement.

3. Kan ik ook een vergadering combineren met een activiteit in Paesens-Moddergat?
Ja, dat is zeker mogelijk. Paesens-Moddergat biedt verschillende activiteiten die u kunt combineren met uw vergadering, zoals een wadlooptocht, een bezoek aan de visafslag of een rondleiding door het dorp. Bij Hotel Cafe Restaurant ‘t Skutsje kunt u ook terecht voor een teambuildingactiviteit, zoals een zeiltocht op het Lauwersmeer.

© Pean-buiten 2024
Webontwikkeling door Convident