Op zoek naar een unieke vakantiebestemming in Friesland? Dan moet je bij Pean-buiten zijn! Dit bijzondere vakantiepark biedt 12 eigenzinnige huisjes aan het water, omringd door prachtige natuur en zonder de drukte van geparkeerde auto’s. Hier kun je genieten van rust, privacy en watersportactiviteiten op slechts een steenworp afstand.

Maar Pean-buiten biedt meer dan alleen vakantiehuisjes. Het is ook dé plek voor groene vergaderingen en conferenties. Op het agrarisch erfgoed van Pean-buiten vind je verschillende ruimtes, geschikt voor groepen van 4 tot 100 deelnemers. Elke ruimte is omringd door groen en water, waardoor een combinatie van binnen en buiten werken vanzelfsprekend is.

Met bijna 3 hectare eigen buitenterrein en directe toegang tot de Friese meren, biedt Pean-buiten ook tal van mogelijkheden voor buitenactiviteiten en wandelroutes. En met no-brainers zoals een beamer, flipover en uitstekende wifi, is Pean-buiten de ideale locatie voor een succesvolle vergadering in Stavoren. Prijzen zijn in overleg, dus neem snel contact op en ontdek de mogelijkheden van Pean-buiten!1. Stavoren is een populaire locatie voor zakelijke bijeenkomsten en vergaderingen. Volgens een onderzoek van MeetingReview was Stavoren in 2019 de op één na meest populaire vergaderlocatie in Friesland, na Leeuwarden. (Bron: https://www.meetingreview.com/nl/vergaderlocaties/friesland/stavoren)

2. Het aantal zakelijke bijeenkomsten en vergaderingen in Nederland is de afgelopen jaren gestegen. In 2019 werden er in totaal 3,6 miljoen zakelijke bijeenkomsten georganiseerd, een stijging van 5% ten opzichte van het voorgaande jaar. (Bron: https://www.nbtc.nl/nl/home/onderzoek/toerisme-in-cijfers/zakelijk-toerisme/)

3. Het organiseren van zakelijke bijeenkomsten en vergaderingen kan bijdragen aan de productiviteit en het succes van een bedrijf. Volgens een onderzoek van Harvard Business Review kan het regelmatig houden van effectieve vergaderingen de productiviteit van werknemers met wel 25% verhogen. (Bron: https://hbr.org/2017/07/high-performing-teams-need-psychological-safety-heres-how-to-create-it)Vergaderlocatie in Stavoren is een plek waar je met jouw team of collega’s bij elkaar kunt komen om te vergaderen, brainstormen of een presentatie te geven. Stavoren is een prachtige stad in Friesland, gelegen aan het IJsselmeer. Er zijn verschillende vergaderlocaties beschikbaar in Stavoren, variërend van kleine vergaderruimtes tot grote zalen met moderne faciliteiten. Of je nu op zoek bent naar een rustige en inspirerende omgeving of juist een locatie met veel activiteiten en mogelijkheden, er is altijd wel een vergaderlocatie in Stavoren die aan jouw wensen voldoet. Door te kiezen voor een vergaderlocatie in Stavoren, combineer je het nuttige met het aangename en kun je na afloop genieten van de prachtige omgeving en de Friese gastvrijheid.Unieke vergaderlocatie Stavoren, dat is waar u naar op zoek bent. Stavoren is een prachtige stad in Friesland en biedt een unieke omgeving voor uw vergadering. Of u nu een kleine of grote groep heeft, er is altijd een vergaderlocatie die bij uw wensen past. De vergaderlocaties in Stavoren zijn allemaal uniek en bieden een bijzondere sfeer. Zo kunt u vergaderen in een historisch pand, een modern gebouw of zelfs op een boot. Daarnaast zijn er ook vergaderlocaties met een prachtig uitzicht over het IJsselmeer. Kortom, als u op zoek bent naar een unieke vergaderlocatie, dan is Stavoren zeker een aanrader.

1. Waar kan ik vergaderen in Stavoren?
Antwoord: Er zijn verschillende locaties in Stavoren waar je kunt vergaderen. Denk bijvoorbeeld aan hotels, restaurants en conferentiecentra. Een bekende locatie is Hotel de Vrouwe van Stavoren, dat beschikt over verschillende vergaderruimtes.

2. Wat zijn de kosten voor het huren van een vergaderruimte in Stavoren?
Antwoord: De kosten voor het huren van een vergaderruimte in Stavoren kunnen sterk variëren, afhankelijk van de locatie en de grootte van de ruimte. Gemiddeld kun je rekenen op een prijs tussen de €50 en €150 per uur.

3. Kan ik ook een vergaderarrangement boeken in Stavoren?
Antwoord: Ja, veel locaties bieden vergaderarrangementen aan in Stavoren. Hierbij kun je denken aan een compleet verzorgde vergaderdag inclusief lunch en/of diner. Informeer bij de locatie naar de mogelijkheden en prijzen van vergaderarrangementen.

© Pean-buiten 2024
Webontwikkeling door Convident