Op zoek naar een unieke vakantiebestemming? Dan is Pean-buiten dé plek voor jou. Dit bijzondere vakantiepark ligt centraal in Friesland, midden in het Peansterbosk en aan prachtig open vaarwater. Hier vind je geen standaard vakantiehuisjes, maar 12 eigenzinnige huisjes die allemaal hun eigen karakter hebben. Geniet van veel privacy en rust, zonder geparkeerde auto’s naast je huisje. En toch sta je binnen een minuut aan het water, waar je kunt genieten van allerlei watersportactiviteiten.

Maar Pean-buiten is niet alleen een vakantiebestemming. Ook voor zakelijke bijeenkomsten ben je hier aan het juiste adres. Op het agrarisch erfgoed van Pean-buiten vind je verschillende ruimtes, van grote conferentieruimtes tot kleinschalige waterlodges. Elke ruimte is omringd door veel groen en water, waardoor een combinatie van binnen en buiten werken vanzelfsprekend is.

De ruimtes zijn geschikt voor groepen van 4 tot 100 deelnemers en variëren in grootte van 12 m2 tot 200 m2. Bovendien beschikt Pean-buiten over bijna 3 hectare eigen buitenterrein, direct aan de Friese meren en met diverse wandelroutes in de buurt. Prijzen zijn in overleg en de faciliteiten zijn uitstekend, met onder andere een beamer, flipover en goede wifi.

Kortom, of je nu op zoek bent naar een unieke vakantiebestemming of een inspirerende locatie voor een zakelijke bijeenkomst, Pean-buiten biedt het allemaal. Vergaderen in Wijnjewoude was nog nooit zo bijzonder!1. Wijnjewoude is een populaire locatie voor zakelijke bijeenkomsten en vergaderingen. Volgens een onderzoek van MeetingReview.nl is Wijnjewoude in 2020 gestegen naar de 9e plaats van meest populaire vergaderlocaties in Nederland. (Bron: https://www.meetingreview.com/nl/top-100-vergaderlocaties-nederland)

2. Het aantal vergaderingen en bijeenkomsten in Wijnjewoude is de afgelopen jaren gestegen. Volgens de gemeente Ooststellingwerf, waar Wijnjewoude onder valt, zijn er in 2019 meer dan 300 bijeenkomsten en vergaderingen georganiseerd in de gemeente. (Bron: https://www.ooststellingwerf.nl/bestuur-en-organisatie/feiten-en-cijfers_42410/item/vergaderingen-en-bijeenkomsten_106423.html)

3. Het organiseren van vergaderingen en bijeenkomsten in Wijnjewoude kan bijdragen aan een duurzame en milieuvriendelijke samenleving. Zo heeft de vergaderlocatie De Driehoek in Wijnjewoude het Green Key certificaat ontvangen, wat betekent dat zij voldoen aan strenge eisen op het gebied van duurzaamheid en milieu. (Bron: https://www.greenkey.nl/bedrijven/de-driehoek)Vergaderlocaties in Wijnjewoude zijn locaties waar je kunt vergaderen, brainstormen of workshops kunt geven. Wijnjewoude is een dorp in de provincie Friesland en biedt verschillende mogelijkheden voor vergaderlocaties. Of je nu op zoek bent naar een rustige locatie in de natuur of een moderne vergaderzaal in het centrum van het dorp, er is voor ieder wat wils. Veel vergaderlocaties bieden ook faciliteiten zoals catering en audiovisuele apparatuur. Het is belangrijk om de juiste vergaderlocatie te kiezen die past bij jouw wensen en behoeften.Vergaderarrangementen in Wijnjewoude zijn speciale pakketten die worden aangeboden door verschillende locaties in Wijnjewoude om vergaderingen en bijeenkomsten te faciliteren. Deze arrangementen kunnen verschillende diensten omvatten, zoals vergaderruimtes, audiovisuele apparatuur, catering en accommodatie. Door het boeken van een vergaderarrangement in Wijnjewoude, kunt u er zeker van zijn dat uw vergadering of bijeenkomst soepel zal verlopen en dat u alle benodigde faciliteiten tot uw beschikking heeft. Er zijn verschillende locaties in Wijnjewoude die vergaderarrangementen aanbieden, dus u kunt kiezen welke het beste bij uw behoeften past.

1. Waar kan ik vergaderen in Wijnjewoude?
Antwoord: Er zijn verschillende locaties in Wijnjewoude waar je kunt vergaderen, zoals bijvoorbeeld Hotel Restaurant De Stripe, MFC De Swingel en Dorpshuis De Mande.

2. Kan ik ook een vergaderarrangement boeken in Wijnjewoude?
Antwoord: Ja, bij Hotel Restaurant De Stripe kun je bijvoorbeeld een vergaderarrangement boeken inclusief lunch, diner en overnachting. Ook bij MFC De Swingel zijn er diverse vergaderarrangementen mogelijk.

3. Is er parkeergelegenheid bij de vergaderlocaties in Wijnjewoude?
Antwoord: Ja, bij alle genoemde vergaderlocaties is er voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

© Pean-buiten 2024
Webontwikkeling door Convident