Op zoek naar een unieke vakantiebestemming? Dan is Pean-buiten dé plek voor jou! Dit bijzondere vakantiepark ligt centraal in Friesland, midden in het prachtige Peansterbosk en aan het open vaarwater. Hier vind je 12 eigenzinnige huisjes, elk met veel privacy en zonder geparkeerde auto’s naast de deur. Toch sta je binnen een minuut aan het water, waar je kunt genieten van allerlei watersportactiviteiten.

Maar Pean-buiten biedt meer dan alleen vakantiehuizen. Op het agrarische erfgoed van Pean-buiten zijn verschillende ruimtes beschikbaar voor vergaderingen en conferenties. Van grote conferentieruimtes tot kleinschalige waterlodges, er is voor ieder wat wils. Elke ruimte is omringd door groen, waardoor een combinatie van binnen en buiten werken een logische stap is.

De ruimtes zijn geschikt voor groepen van 4 tot 100 deelnemers en variëren in grootte van 12 m2 tot 200 m2. Het buitenterrein beslaat bijna 3 hectare en biedt direct toegang tot de Friese meren en diverse wandelroutes. De prijzen zijn in overleg en de faciliteiten zijn uitstekend, met onder andere een beamer, flipover en zeer goede wifi.

Kortom, Pean-buiten is dé perfecte plek voor een unieke vakantie of een inspirerende vergadering in het prachtige Friesland. Boek nu en ontdek deze bijzondere plek!1. Wolvega is een populaire locatie voor zakelijke bijeenkomsten en vergaderingen. Volgens een onderzoek van MeetingReview was Wolvega in 2019 de op één na meest populaire vergaderlocatie in de provincie Friesland. (Bron: https://www.meetingreview.com/nl/vergaderlocaties/friesland/wolvega)

2. Het aantal vergaderingen en bijeenkomsten in Wolvega is de afgelopen jaren gestaag toegenomen. In 2018 werden er in totaal 1.200 zakelijke bijeenkomsten georganiseerd in Wolvega, een stijging van 10% ten opzichte van het voorgaande jaar. (Bron: https://www.wolvega.nl/nieuws/2019/02/14/recordaantal-vergaderingen-en-bijeenkomsten-in-wolvega)

3. Wolvega beschikt over een breed scala aan vergaderlocaties, van kleine vergaderruimtes tot grote congrescentra. Volgens de website Vergaderen.nl zijn er meer dan 20 vergaderlocaties in Wolvega en omgeving te vinden. (Bron: https://www.vergaderen.nl/vergaderlocaties/wolvega)Vergaderlocaties in Wolvega zijn locaties waar je met een groep mensen kunt samenkomen om te vergaderen. Wolvega is een plaats in de provincie Friesland en heeft verschillende vergaderlocaties die geschikt zijn voor diverse soorten vergaderingen. Denk hierbij aan vergaderingen voor bedrijven, verenigingen of andere organisaties. Het kan gaan om kleine vergaderingen met een paar personen, maar ook om grote bijeenkomsten met tientallen deelnemers. Vergaderlocaties in Wolvega bieden vaak verschillende faciliteiten aan, zoals audiovisuele apparatuur, catering en vergaderzalen in verschillende groottes. Het is belangrijk om een vergaderlocatie te kiezen die past bij de grootte van de groep en de wensen en behoeften van de deelnemers.Goedkope vergaderzaal huren in Wolvega? Bij ons ben je aan het juiste adres! Wij bieden verschillende vergaderzalen aan tegen scherpe prijzen. Onze zalen zijn voorzien van alle benodigde faciliteiten, zoals wifi, flip-over en beamer. Daarnaast is er de mogelijkheid om gebruik te maken van catering, zodat jij je volledig kunt richten op de vergadering. Onze locatie in Wolvega is goed bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om direct een zaal te reserveren.

© Pean-buiten 2024
Webontwikkeling door Convident