Op zoek naar een unieke vakantiebestemming in Friesland? Dan is Pean-buiten de perfecte keuze voor jou! Dit bijzondere vakantiepark biedt 12 eigenzinnige huisjes aan het water, gelegen in het prachtige Peansterbosk. Hier geniet je van rust, privacy en een schitterend uitzicht over het open vaarwater. En dat allemaal zonder geparkeerde auto’s naast je huisje.

Pean-buiten is ook de ideale locatie voor groene vergaderingen. Op het agrarische erfgoed van Pean-buiten vind je verschillende ruimtes, van grote conferentieruimtes tot kleinschalige waterlodges. Elke ruimte is omringd door veel groen en water, waardoor een combinatie van binnen en buiten werken een logische stap is.

De ruimtes zijn geschikt voor groepen van 4 tot 100 deelnemers en bieden een binnenoppervlakte van 12 m2 tot 200 m2. Daarnaast beschikt Pean-buiten over bijna 3 hectare eigen buitenterrein, direct aan de Friese meren en diverse wandelroutes.

Enkele no-brainers zijn onder andere een beamer, flipover en zeer goede wifi. De prijzen zijn in overleg en Pean-buiten is gericht op het zoekwoord ‘vergaderen in Schiermonnikoog’. Kortom, bij Pean-buiten geniet je van een unieke vakantie of vergadering op een prachtige locatie in Friesland.1. Schiermonnikoog is het kleinste bewoonde Waddeneiland van Nederland en heeft een oppervlakte van slechts 16,5 km². (Bron: VVV Schiermonnikoog)

2. Het eiland is een populaire bestemming voor zakelijke bijeenkomsten en vergaderingen vanwege de rustige en inspirerende omgeving. Jaarlijks vinden er meer dan 300 zakelijke bijeenkomsten plaats op Schiermonnikoog. (Bron: Congresregio.nl)

3. Uit onderzoek blijkt dat vergaderen op een externe locatie, zoals Schiermonnikoog, zorgt voor meer creativiteit, productiviteit en betere resultaten. (Bron: MT.nl)Vergaderlocaties in Schiermonnikoog zijn locaties op het Waddeneiland Schiermonnikoog waar je kunt vergaderen. Deze locaties zijn speciaal ingericht voor vergaderingen en bieden vaak verschillende faciliteiten aan, zoals audiovisuele apparatuur, catering en comfortabele stoelen. Op Schiermonnikoog zijn verschillende vergaderlocaties te vinden, variërend van kleine vergaderruimtes tot grote zalen geschikt voor grotere groepen. Door te vergaderen op Schiermonnikoog kun je genieten van de rust en de natuur van het eiland, wat kan bijdragen aan een productieve vergadering.Vergaderarrangementen Schiermonnikoog zijn speciale pakketten die worden aangeboden door hotels en conferentiecentra op het prachtige eiland Schiermonnikoog. Deze arrangementen zijn bedoeld voor bedrijven en organisaties die een vergadering, conferentie of teambuilding evenement willen organiseren op een unieke locatie. De vergaderarrangementen op Schiermonnikoog omvatten vaak niet alleen de huur van de vergaderruimte, maar ook accommodatie, maaltijden, drankjes en activiteiten. Dit maakt het organiseren van een vergadering op Schiermonnikoog gemakkelijk en zorgeloos. Bovendien biedt het eiland een prachtige omgeving om te ontspannen en te genieten van de natuur tussen de vergaderingen door.

1. Waar kan ik vergaderen op Schiermonnikoog?
Op Schiermonnikoog zijn er diverse locaties waar je kunt vergaderen, zoals hotels, restaurants en conferentiecentra. Enkele voorbeelden zijn Hotel Graaf Bernstorff, Hotel Van der Werff en Hotel Brasserie Om de Noord.

2. Zijn er ook mogelijkheden voor teambuilding activiteiten op Schiermonnikoog?
Ja, er zijn diverse mogelijkheden voor teambuilding activiteiten op Schiermonnikoog. Zo kun je bijvoorbeeld een strandwandeling maken, een fietstocht organiseren of een boottocht maken naar de omliggende eilanden.

3. Kan ik ook overnachten op Schiermonnikoog als ik kom vergaderen?
Ja, er zijn diverse accommodaties op Schiermonnikoog waar je kunt overnachten. Naast de eerder genoemde hotels zijn er ook vakantiehuizen en bed and breakfasts beschikbaar. Zo kun je je vergadering combineren met een ontspannen verblijf op het eiland.

© Pean-buiten 2024
Webontwikkeling door Convident