Ben je op zoek naar een inspirerende locatie voor jouw volgende vergadering of teambuilding? Dan is Pean-buiten dé plek voor jou! Gelegen in het prachtige Peansterbosk in Friesland, biedt Pean-buiten 12 eigenzinnige huisjes aan het water die rust en privacy bieden. Hier kun je in alle rust en stilte werken aan jouw projecten en doelen.

Naast de huisjes biedt Pean-buiten ook verschillende ruimtes op het agrarisch erfgoed aan. Van grote conferentieruimtes tot kleinschalige waterlodges, er is voor elk wat wils. Elke ruimte is omringd door veel bos, weiland en water, waardoor een combinatie van binnen en buiten werken een logische stap is.

Met een groepsgrootte van 4 tot 100 deelnemers en bijna 3 hectare eigen buitenterrein biedt Pean-buiten voldoende ruimte voor jouw team. Ook buiten kun je genieten van de prachtige Friese meren en diverse wandelroutes. En natuurlijk zijn alle moderne faciliteiten aanwezig, zoals een beamer, flipover en zeer goede wifi.

Kortom, bij Pean-buiten kun je in alle rust en stilte werken aan jouw projecten en doelen, terwijl je geniet van de prachtige natuur van Friesland. Boek nu jouw workation bij Pean-buiten en verhoog jouw productiviteit!1. Uit onderzoek van de Universiteit van Californië blijkt dat werknemers die regelmatig op workation gaan, gemiddeld 27% productiever zijn dan hun collega’s die altijd op kantoor werken. (Bron: https://www.ucdavis.edu/news/working-vacation-can-boost-productivity/)
2. Volgens een enquête van de Nederlandse reisorganisatie Eliza was here, geeft 70% van de Nederlandse werknemers aan dat zij tijdens een workation meer gedaan krijgen dan op kantoor. (Bron: https://www.elizawashere.nl/blog/2019/05/06/workation/)
3. Uit een onderzoek van de Amerikaanse reisorganisatie Airbnb blijkt dat 60% van de deelnemers aangeeft dat zij tijdens een workation meer geïnspireerd raken en creatiever zijn dan op kantoor. (Bron: https://www.airbnb.nl/d/workfromanywhere)Workation productiviteit tips zijn tips die je kunnen helpen om productief te blijven tijdens een workation. Een workation is een combinatie van werk en vakantie, waarbij je op een andere locatie werkt dan normaal gesproken. Dit kan bijvoorbeeld een vakantiehuisje zijn of een hotelkamer. Het is belangrijk om tijdens een workation productief te blijven, zodat je niet alleen kunt genieten van de omgeving, maar ook je werk af krijgt. Enkele tips die je hierbij kunnen helpen zijn bijvoorbeeld het maken van een planning, het creëren van een goede werkplek en het stellen van realistische doelen. Ook is het belangrijk om af en toe pauzes te nemen en te genieten van de omgeving, zodat je weer fris aan het werk kunt gaan. Met deze tips kun je ervoor zorgen dat je tijdens een workation productief blijft en toch kunt genieten van een andere omgeving.Workation ervaringen zijn ervaringen van mensen die tijdens hun vakantie ook werken. Het idee van een workation is om de voordelen van werken en vakantie te combineren. Dit kan bijvoorbeeld door op een mooie locatie te verblijven en daar te werken in plaats van op kantoor. Workations worden steeds populairder, omdat ze een manier bieden om te genieten van een vakantie en tegelijkertijd productief te zijn. Mensen die een workation hebben gedaan delen vaak hun ervaringen op websites en blogs, zodat anderen kunnen leren van hun ervaringen en geïnspireerd kunnen raken om ook een workation te proberen.

© Pean-buiten 2024
Webontwikkeling door Convident