Vier Oud en Nieuw in Friesland op een bijzondere manier bij Pean-buiten! Geniet van de rust en privacy in één van de twaalf eigenzinnige huisjes aan het water, omringd door het prachtige Peansterbosk en natuurgebied de Alde Feanen.

De huisjes bieden voldoende ruimte en privacy met een oppervlakte van ca. 200 m2 per huisje en een voetpad dat door het hele park slingert. Voor de watersportliefhebbers is er direct toegang tot het open vaarwater ‘de Greft’ en een gemeenschappelijke steiger. De huisjes aan de waterkant hebben zelfs een eigen steiger.

Pean-buiten is gescheiden van de overige accommodaties van Pean en omringd door een voedselbos, wat zorgt voor een zeer rustige omgeving. Ideaal voor een groen en duurzaam verblijf.

Naast vakanties biedt Pean-buiten ook mogelijkheden voor groepen die op zoek zijn naar een inspirerende en rustige vergaderlocatie. De verschillende ruimtes, van grote conferentieruimtes tot kleinschalige waterlodges, zijn geschikt voor groepsgroottes van 4 tot 100 deelnemers. De ruimtes zijn omringd door veel bos, weiland en water, waardoor een combinatie van binnen en buiten werken mogelijk is.

En als kers op de taart: Pean-buiten ligt direct aan de Friese meren en biedt diverse wandelroutes. Prijzen zijn in overleg en er zijn faciliteiten zoals een beamer, flipover en zeer goede wifi beschikbaar. Vier Oud en Nieuw op een unieke manier bij Pean-buiten in Friesland!

1. In Friesland zijn er tijdens Oud en Nieuw 2019-2020 in totaal 47 branden gemeld, waarvan 23 autobranden. Dit is een stijging ten opzichte van het jaar ervoor, toen waren er 33 branden. (Bron: Leeuwarder Courant)

2. Tijdens de jaarwisseling van 2019-2020 zijn er in Friesland 11 mensen gewond geraakt door vuurwerk. Dit is een daling ten opzichte van het jaar ervoor, toen waren er 15 gewonden. (Bron: Omrop Fryslân)

3. In de gemeente Leeuwarden is er tijdens Oud en Nieuw 2019-2020 voor ruim 10.000 euro aan schade veroorzaakt door vuurwerk. Dit is een daling ten opzichte van het jaar ervoor, toen was de schade ruim 14.000 euro. (Bron: Leeuwarder Courant)Oud en Nieuw vieren in Friesland is een unieke ervaring die je niet snel zult vergeten. Friesland heeft namelijk een rijke traditie als het gaat om het vieren van Oud en Nieuw. Zo kun je bijvoorbeeld deelnemen aan de Oudejaarsduik in Leeuwarden of genieten van het spectaculaire vuurwerk in de haven van Harlingen. Daarnaast zijn er tal van gezellige feesten en evenementen in de verschillende steden en dorpen van Friesland.

Bij Pean hebben we liever geen vuurwerk.

Maar ook als je op zoek bent naar rust en ontspanning tijdens de jaarwisseling, ben je in Friesland aan het juiste adres. De prachtige natuur biedt volop mogelijkheden voor wandelingen en fietstochten. En wat dacht je van een heerlijke winterse strandwandeling langs de Waddenzee?

Kortom, of je nu op zoek bent naar feestelijke activiteiten of juist naar rust en ontspanning, Oud en Nieuw vieren in Friesland is een absolute aanrader. Leuke activiteiten tijdens Oud en Nieuw in Friesland kunnen variëren van feesten en vuurwerkshows tot gezellige diners en wandelingen door de prachtige natuur. In steden zoals Leeuwarden en Sneek worden vaak grote feesten georganiseerd waar je het nieuwe jaar kunt inluiden met muziek en dans. Ook zijn er verschillende restaurants en hotels die speciale arrangementen aanbieden voor Oud en Nieuw, inclusief een heerlijk diner en champagne om middernacht. Als je liever de drukte vermijdt, kun je een wandeling maken door de mooie Friese natuur en genieten van de rust en stilte. Kortom, er is genoeg te doen tijdens Oud en Nieuw in Friesland voor iedereen!

© Pean-buiten 2024
Webontwikkeling door Convident