Welke waterlodge kies je?

Er zijn meerdere typen waterlodges. De een vinden wij heel geschikt voor families, de ander meer voor gezinnen met kinderen en weer andere voor stellen en/of vrienden. Daarmee willen we niet stigmatiseren maar juist een zoekhulp bieden. De waterlodges zijn vrijwel allemaal geschikt voor 4 of 6 personen. Ze liggen verspreid op zeer uiteenlopende locaties binnen Pean-buiten. Vijf waterlodges liggen direct aan het open vaarwater, een drietal ligt in een cluster bij elkaar. Drie andere liggen juist een beetje achteraf en weer een ander ligt dichtbij een speelweide voor kinderen. De mate van luxe kan natuurlijk ook een reden zijn om voor een bepaald huisje te kiezen.

Families

Bij families kun je denken aan grootouders met hun kinderen en kleinkinderen. Voor hen hebben we een cluster van waterlodges tussen de bomen. Speciaal in dit cluster is het moederhuis Goudûle.

Maar je kunt met meerdere gezinnen uit één familie natuurlijk ook een rijtje van twee of drie huizen langs de waterkant huren.

Families

Gezinnen met kinderen

Kom je als gezin met kinderen naar Pean-buiten, dan zijn de 4- tot 6-persoonshuisjes het meest geschikt. Ruimte genoeg en 3 slaapkamers.

Je hebt qua locatie veel keuze: dichtbij een speelveld of bij de ondiepe waterpartij in het park of juist direct aan het water.

Gezinnen

Stellen en vrienden

Wil je als stel of met vrienden op stap, dan kun je ieder je eigen huisje huren. Of juist gezellig met elkaar in hetzelfde huisje verblijven. We hebben 4-persoonshuisjes aan het water. Of juist meer in het bos verscholen. Huisjes met 1 of 2 badkamers. Er valt heel wat te kiezen bij Pean-buiten voor 2-4 personen.

Vrienden en/of stellen

Waarom Pean-buiten?

Ideale watersportlocatie

Voor de echte watersportbeleving ga je naar Pean-buiten

De ultieme natuurbeleving

Wij houden ervan dat de natuur ‘een beetje haar eigen gang gaat’

Rust en ruimte

De huisjes aan het water van Pean-buiten bieden dat allemaal

© Pean-buiten 2023
Webontwikkeling door Convident