Kies een cluster huisjes of een rijtje

Bij families denken we aan grootouders met hun kinderen en kleinkinderen of aan een groep van twee of meer bevriende gezinnen. Zij kunnen een cluster van huisjes huren, dichtbij elkaar. Zo ervaar je de gezelligheid van samen weg zijn en heeft toch ieder een eigen huisje. Handig dat de kinderen dan makkelijk van het ene naar het andere huisje kunnen lopen en met elkaar kunnen spelen op het water of juist bij de speelweide en de waterpartij.

Een cluster huisjes

Voor meerdere huishoudens of gezinnen hebben we het cluster van de waterlodges Goudûle, Skries en Ljip. In het ‘moederhuis’ Goudûle kun je heerlijk met 16 personen zitten en eten. In Goudûle is één riante slaapkamer met aansluitend eigen wc/badkamer. Vaak vinden opa en oma het heel gezellig dat iedereen bij elkaar is of dat de (klein)kinderen even bij hen komen ‘buurten’, maar willen zij niet met z’n allen in hetzelfde huisje slapen. De andere twee huisjes zijn 6-persoons. Daar kunnen de kinderen met hun kroost zich dan terugtrekken.

Deze kaart is klikbaar. Klik op de huisjes om deze te bekijken.interactieve plattegrond Pean-buiten

Waterlodge BlaukopkeWaterlodge BlaukopkeWaterlodge TomkeWaterlodge TomkeWaterlodge ReidhintsjeWaterlodge ReidhintsjeWaterlodge ReidsjongerWaterlodge ReidsjongerWaterlodge IisfûgelWaterlodge IisfûgelWaterlodge BlaupoatsjeWaterlodge BlaupoatsjeWaterlodge Reade WikelWaterlodge Reade WikelWaterlodge SweltsjeWaterlodge SweltsjeWaterlodge SkriesWaterlodge SkriesWaterlodge LjipWaterlodge LjipWaterlodge GoudûleWaterlodge GoudûleWaterlodge LjurkWaterlodge Ljurk

Op een rij langs het water of bij de speelweide

Je kunt met meerdere gezinnen uit een familie natuurlijk ook een rijtje van twee of drie huizen langs de waterkant huren. Blaukopke, Tomke en Reidhintsje bijvoorbeeld. Of juist het Blaupoatsje dat ook dichtbij de speelweide staat én dichtbij de andere waterlodges aan het water. Ideaal voor gezinnen met heel kleine kinderen.

Waarom Pean-buiten?

De ultieme natuurbeleving

Wij houden ervan dat de natuur ‘een beetje haar eigen gang gaat’

Ideale watersportlocatie

Voor de echte watersportbeleving ga je naar Pean-buiten

Rust en ruimte

De huisjes aan het water van Pean-buiten bieden dat allemaal

© Pean-buiten 2023
Webontwikkeling door Convident