Groot of klein

Gezinnen zijn er in allerlei samenstellingen. Met jonge kinderen of juist met pubers. Of gezinnen met meer dan 6 personen. Kies dan meer huisjes naast elkaar of kies juist voor één aan het water en eentje niet bijvoorbeeld. Voor elk type gezin biedt Pean-buiten een onderkomen.

Met jonge kinderen

Kom je als gezin met jonge kinderen naar Pean-buiten, dan zijn de 4- tot 6-persoonshuisjes het meest geschikt. Ruimte genoeg en meerdere slaapkamers voor als de bedtijden sterk variëren of broers en zussen een eigen kamer willen. De ideale plek is Waterlodge Blaupoatsje, in de buurt van het speelveldje.

Maar ook Skries bij de ondiepe waterpartij in het park waar je lekker kunt spelen is heel geschikt. De Ljip is nog een derde mogelijkheid; die staat juist ver van het water af. Daar zie je de koeien lopen vanuit je huisje.

Waterlodges direct aan het water

Kom je met je gezin en wil je juist van de watersportmogelijkheden gebruik maken? Dan zijn de 4- tot 6-persoonshuisjes Blaukopke, Tomke en Reidhintsje de meest aangewezen plekken. Lekker vissen of zwemmen vanaf de steiger of leg een kajak voor de wal. Je eigen bootje meebrengen kan, maar je kunt ook een zeilboot of elektrische sloep huren bij Pean. Zo kan je vakantie niet meer stuk.

Waarom Pean-buiten?

De ultieme natuurbeleving

Wij houden ervan dat de natuur ‘een beetje haar eigen gang gaat’

Ideale watersportlocatie

Voor de echte watersportbeleving ga je naar Pean-buiten

Rust en ruimte

De huisjes aan het water van Pean-buiten bieden dat allemaal

© Pean-buiten 2023
Webontwikkeling door Convident