Voor jong en oud

Wil je als stel of samen met een paar vrienden er even lekker tussenuit, dan huur je een 4-persoonshuisje op Pean-buiten. Direct aan het water of juist op een heel rustige plek tussen de bomen. Keuze tussen huisjes met gezamenlijk sanitair of voor ieder een eigen badkamer. Of nog luxer: een huisje met ligbad.

Aan het water met twee badkamers

De huisjes Reidsjonger en Iisfûgel staan direct aan het water en hebben twee slaapkamers, elk met een tweepersoonsbed en een eigen badkamer. Kom je maar met z’n tweeën, dan heb je alle ruimte. Kom je met drie of vier personen, dan is het wel heel lekker als je per tweetal eigen sanitair hebt. De tweepersoonsbedden zijn altijd los van elkaar te zetten. Handig als je niet uit dezelfde huishouding komt.

Luxe met ligbad

Waterlodge Reade Wikel ziet er aan de buitenkant net zo uit als de waterlodges die direct aan het open vaarwater staan. Dit huisje heeft ook twee slaapkamers, maar hier vind je maar 1 badkamer. Maar dan wel een luxe met ligbad en aparte douche. Ideaal als je maar met z’n tweeën komt, maar ook heel geschikt voor bijvoorbeeld een jong gezin.

Rustige natuurplek

Zoek je een plek waarbij je je bijna alleen waant binnen Pean-buiten? Dan kies je voor de huisjes Ljurk of Sweltsje. Geschikt voor 2-4 personen. Met een speels ingerichte woonruimte en een beschut terras door de T-vorm van het huisje, kom je hier helemaal tot rust. In de verte zie je wel het open vaarwater, maar het gaat aan je voorbij wat daar allemaal precies gebeurt. In deze waterlodges zit een gemeenschappelijke badkamer. Wel twee tweepersoonsslaapkamers.

Waarom Pean-buiten?

De ultieme natuurbeleving

Wij houden ervan dat de natuur ‘een beetje haar eigen gang gaat’

Rust en ruimte

De huisjes aan het water van Pean-buiten bieden dat allemaal

Eigenzinnige huisjes

12 huisjes aan het water – anders dan anders op een unieke plek

© Pean-buiten 2023
Webontwikkeling door Convident